- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Szeretett Panasonic SC-AK630 hifim évek óta porosodott a padláson ,minden funkciója működik csak a gyári subb eltűnt a többi 4 darab hangfallal együtt.
Mindenesetre nagyon szép hangzást tudtam alkotni 4db Sony hangfallal amiket ajándékba kaptam egy ismerősömtől mostanság ,két darab közép mély hangfalnak bekötöttem egy pár patika állapotú ss-rx707 darabot ,magasoknak meg egy pár ss-ms7 ,így néz ki a cucc ami sokkal jobban szól jelenleg mint a gyári Panasonic hangfalakkal:Bocsánat a sok halandzsáért ,távirányítót keresek az adott típusú hifihez ,mert az is eltűnt ,keresgéltem az interneten de nem nagyon találtam magyar oldalt ahol kapható lenne ,csak külföldit ,de abban sem vagyok biztos hogy tutira megfelelő.
Esetleg ha van köztetek aki jártas Budapesten távirányító beszerzés ügyében ,hálás köszönetem!Szép estét ,
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ASUS TUF Gaming F16
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged