- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
válasz
marcias #3631 üzenetére
Nem egészen. Egy kártyát vagy normal méretűnek árulnak, vagy low profile-nak. A LP-ként árulthoz természetesen van kicsi hátlap. De attól, hogy a nyák alacsony, még nem következik, hogy LP-nek árulja a gyár.
Autós hasonlattal: sok kocsin van tetősín gyárilag, de csomagtartót nem adnak hozzá alapból. -
Virág et.
senior tag
Szerintem ne számíts arra, hogy kapsz vele. Ha megnézed akkor látszik, hogy a hátlap felső részén is van egy csatlakozó, ami szalagkábellel kapcsolódik a kártyához. Tehát egíből két lowprofile "lemezt" is kellene adniuk, ez meg legalább 2 centtel megdobná a gyártási költséget (és a vevők 99%-nak nem lenne rá szüksége)........
-
Virág et.
senior tag
Nézegettem egy olcsó IR port + távvezérlő párost: IMON Ideside Plus. Az IMON-ról sok infót találtam, de ők mintha ideside nevű cuccot nem gyártanának.... ezek szerint valami kínai másolatról van szó, vagy valami régebbi dolog ragadt be a raktárába valami nagykernek?
Egyébként gondolom bármilyen IR porttal tud működni a MS Remote Keyboard (és akár sima WinXP-vel, nem kell az MCE), ugye?
-
Virág et.
senior tag
Háznak meg ezt néztem ki, ne túl kicsi de szerintem széééép [link]
Jól látom, hogy a két darab optikai meghajtó hely olyan, hogy csak az ablak nyílik le, az eject gomb pedig a ház része (tehát nem lehet kiemelni az előlapot és a helyére pld egy kijelzőt vagy kártyaolvasót rakni)?
-
Virág et.
senior tag
Amíg nem is láttad/hallottad minek ezen túráztatni magad?
Végülis igazad van, csak gondoltam hátha valaki már próbálkozott hasonló alkatrészekkel és ha rossz tapasztalatai voltak, akkor én nem kínlódok, hanem keresek valami mást
Hangkártyának mit javasoltok? Teljes magas PCI elfér. Talán akad még valami régi vortex kártyám valahol, bár ahhoz nem igazán lesznek XP driverek. Lehet, hogy jobban járok, ha lövök egy Audigy2-őt. Vagy ha esetleg mást javasoltok....."Te jó ég! Ezt nehezen vinnék el a betörők"
Ne is mondd, két hónapja költöztem.... Szegény tesómmal elhitettem, hogy csak 50-60kg, ezért belement, hogy segít
-
Virág et.
senior tag
válasz
canniball #3593 üzenetére
Még nincs feltelepítve a gép, de talán nem lesz gondja a lejátszással. Viszonylag csendes, remélem később se fog zajongani.
Igazából "csak" a TV kimenet és a hang miatt aggódom. Elvileg mindkettő a házimozi erősítőbe menne, kicsit tartok a minőségüktől...A TV-t elírtam, nem 137, csak 133 cm. Egyébként egy 16:9-es, 52"-os Thomson projektoros cucc. Pár évvel ezelőtt még nagy szám volt, most meg...
-
Virág et.
senior tag
-
Virág et.
senior tag
Tisztelt Urak!
Nagy botorságot csinálok, ha egy Compaq Evo 51S SFF PC-ből (i845G chipset, P4 2.4GHz, 512MB) akarok HTPC-t csinálni? Van hozzá még "raktáron" egy TV kimenetes R9600 128MB AGP low profile VGA kártyám. Úgy képzeltem, hogy ehhez még egy digitális kimenettel bíró hangkártyát kellene szereznem (javaslatokat szivesen fogadok), és megfelelően felszoftverezve meg fog felelni. Rosszul gondolom? Ha igen, akkor mi lesz a szűk keresztmetszet?
Előre is kösz a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged