- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ediva8
tag
válasz
zsigus #13537 üzenetére
Még egy + szavazat a K400-ra.Végül én is ez mellet döntöttem,eddig nem bántam meg.Minden szempontból nagyon kényelmes,és gyors a kezelése.Azt gondoltam,hogy hiányozni fog a görgető,de a Touchpaddal/ ami kellően nagy / két ujjas módszerrel,ahogy a leírásában is szerepel nagyon kényelmes.A billentyűkiosztás is nagyon eltalált,minőségi az anyaghasználat is.Letöltöttem a Logitech oldaláról a hozzávaló szoftvert is,amivel személyre szabhatóak a beállításai.
-
Ediva8
tag
Sziasztok!
Hosszas utánaolvasás és egyedi igényeimet figyelembe véve összeraktam életem első HTPC-jét.Kicsi a bors,de erős jelmondatra,egy Lian LI Q11-es kuckóban.Tényleg minden centmétert ki kellet kalkulálnom,hogy beférjen,a kábelekkel kicsit meggyűlt a bajom,de ez a kihívás benne.Összességében egy közepesen kicsi,de mindenre alkalmas masinát szerettem volna összerakni.Eddig egészen jól használható.
Akit esetleg érdekelne,Linkelek róla egy montázs képet,a kép fölé írtam a konfigot is.HTPC-m
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest