-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neszójábe
senior tag
válasz
SunMount3r #57532 üzenetére
Sajnos nem a kábel.
Sima fhd.
Teljesítmény 1x%. -
Neszójábe
senior tag
válasz
SunMount3r #57530 üzenetére
Mpc-hc
Vagy power dvd, de az azonnal tiltja a bitstream-et, ahogy elindul a tartalom.
Be van állítva.
Igen, korábban működött így, bitstream videokártya HDMI tv, majd bitstream tv optikai erősítő.
De egyébként már a tv sem kapja meg a bitstreamet hdmi-n keresztül, néha sistereg és akadozik a kép. -
Neszójábe
senior tag
válasz
SunMount3r #57525 üzenetére
Most hdmi-n szeretném.
-
Neszójábe
senior tag
Sziasztok, elég hülye problémám van, de hátha tudtok segíteni. Korábban direkt olyan alaplapom, amin volt optikai kimenet. Meglepődtem, de simán működött az is, hogy HDMI tévébe és onnan optikai az erősítőbe bitstream. Most cseréltem alaplapot, gondoltam nem kell emiatt az optikai kimenet, természetesen nem működik. Ha kikapcsolom azt, hogy ha nem működik a bitstream, akkor térjen vissza róla, akkor próbálkozik, de néhány sistergésen kívül nincs hang. Videokártya driver telepítve, most hogy írom, még eszembe jutott, hogy megnézem az alaplap driverét is, de addig is hátha nektek is van ötlet.
Gigabyte Z370P D3 (rev. 1.0) & Intel Core i5-8400 4.10 GHz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest