- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Armatura #40066 üzenetére
Hát ha jól tudom tulajdonképpen igen.
Hivatalos oldala, bővebb infó. Maga a server amit felteszel olyan mint a plex, weben össze tutod kattingatni a fontosabb dolgokat. Klien programja viszont nálam elég gagyin mutatott szóval majd pár nap múlva kipróbálom.
Telefonos App-ja segítségével le tudod simán játszani akár telón,tableten is, illetve bármilyen olyan eszközön aminek megadod a netes vagy hálózati elérési útját.Tesztelni még nem igazán teszteltem hogy mit tud, transcoding van benne , aminek segítségével egy nagyobb, minőségibb filmet (1080p) le tud butítani 720p-re ha mondjuk olyan eszközön nézek, melynek max felbontása ekkora.
-
Skillet
addikt
válasz
Armatura #36011 üzenetére
nagyon köszönöm.
viszont kellene hozzá még kis segítség.
zárójelet nyitottál, de nem kell bezárni sehol? miután beírtam, bal oldalon lesz a listában az "utoljára játszott". innen mit kell még tenni?
az alapértelmezett kiválasztási műveletnél mindegy mi szerepel?
és egy másik probléma, ami nem nagy baj, mert nem használok sok menüpontot, csak zavaró. nem tudok CUSTOM menüt bekapcsolni, mert az "engedélyezve" szürke. nem lehet bepöttyözni. és ez mindegyik (nálam 6db) custom-ra igaz. -
Celtis
veterán
válasz
Armatura #31120 üzenetére
Stream esetén nem a Yatsee játszik le, hanem az androidos média lejátszó (pl. MX player). Streameléshez nyilvánvalóan kell valami kapcsolat (wifi). Szóval továbbra sem világos, hogy mit is szeretnél.
Persze azzal is meg lehet válaszolni, hogy a Yatsee leírása szerint wifi kell a streameléshez.
BTW van egy "offline syncing" funkció is benne, ami értelmezésem szerint letölti az androidos eszközre a kiválasztott tartalmakat és akkor wifi nélkül is elérhető. Mondjuk ez szerintem a spanyolviasz feltalálása. Ha valamit offline akarok nézni, azt eddig is rámásoltam a telora/tabletre.
-
canniball
nagyúr
válasz
Armatura #30881 üzenetére
Az olvasottak alapján szerintem maradj Win fronton, úgy lesz a legkönnyebb dolgod.
"Például weben nem érem el a gépet telefonon..."
Ha jól értem és ennek a wol hiánya az oka, akkor úgy kell beállítani a gépet hogy soha/csak éjszakára kapcsoljon ki.gery2123!
"Én nem is a Pc-Pc-ről beszéltem, hanem Pc-android."
No de (ha jól értem) a kollégának PC-android és PC-PC relációra is szüksége lenne."Vagy egy smb és kész is."
Ja, pont ezt javasoltam én is. -
gery2123
őstag
válasz
Armatura #30869 üzenetére
En erre a feladatokra most ubuntu 14.04 lts használok, de szerintem váltani fogok ubuntu szerverre, vagy más linux distrora. Persze ha idegenkedel a Linux világától, akkor Windows +Kodi.
schferenc77: így van Yatse van stream funkció, de csak a fizetős verzióban (1200 huf)
Illetve win8 is van xbmc remot 600huf amiben benne van a stream.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest