- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Black&White #3829 üzenetére
A 74GM helyett én 78GM-es csipszetű lapot vennék, csak ~3ezerrel drágább de jobb az IGP-je, és talán a déli hídja is.
Vinyóból a Samsung F1 sorozatból egy 320GB-s 1tányéros elég csendes és hűvös is.bencee: KábelTV-s környezetben milyen TV-kártyát érdemes venni?
Azért kérdezem, mert digi csomagra váltásnál ugyebár a settopbox-on váltja a user a csatornákat, ami az LCD-n megjelenik és emellett még néhány évig a settopbox analóg kimenetén van a hagyományos SD-jelfolyam, amit el tud vinni a TV-kártyába.
De ha teljesen megszüntetik ezt a kábelszolgáltatók, hogy a megnövekedett HD-adásmennyiséget a véges sávszélességen ki tudják a settopbox-okhoz juttatni, akkor hiába van tv-kártya, mert a settopbox hdmi vagy egyéb kimenetén csak 1 csatorna jele érkezik, amit az adott LCD-n néz az előfizető. Tehát nem tudom más adó műsorát felvenni párhuzamosan
Vagy rosszul gondolom? -
mr_ricsi
veterán
válasz
Black&White #3832 üzenetére
Van itt valaki, aki Vista MCE-t használ?
Csak mert olyan gépen, amelyen az XP nagyon kellemesen futott, a Vista idegesítően komótosan működött. Próbáltam az XP MCE-t is, ugyanazon a gépen idegesítően lassabban működött pl. a PowerCinema 5-höz képest.
Ha a kettőt gondolatban összekombinálom... -
beencee
őstag
válasz
Black&White #3832 üzenetére
(1) Nem, csak ezt nem említetted az előbb.
(2) Ezt nem tudom, de van itt iMON topik is, ott biztosan tudnak segíteni.
(3) Nyilván jobb a szellőzés low-profile kártyánál. Hogy melyik a jónak mondott tuner kártya, ez már ízlés kérdése, az én általam használt környezetben és igényekre a Hauppauge PVR sorozata (150 és 350) jött be.
(4)Minél olcsóbban minél jobbat...
-
beencee
őstag
válasz
Black&White #3829 üzenetére
"s egy Vista-t szeretnék operációs rendszernek."
Az a lényeg, hogy milyen front-end-et szeretnél rá... Ettől függ, hogy milyen op. rendszer."egy Vista és iMON alatt tökéletesen működő tunerkártya.
Milyet javasoltok?"
Az mit jelent, hogy a tunerkártya iMON alatt működik? A legfontosabb itt megint az, hogy a választott front-end alatt jól működjön."Illetve szempont legyen e az, hogy a cucc low profile kialakítású?"
Ha csak low-profile kártya fér be a kiválasztott házba, akkor feltételenül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged