- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
tome.jr #7193 üzenetére
Ehhez bizony kevésnek találom a külső tápok bármelyikét is.
Lehet, hogy elegendő, de én nem bíznám rájuk és nem is olcsó mulatság.
Jobban jársz az Sfx tápok valamelyikével.
Azt hittem valami Ion-os, halk kis gépet akarsz összerakni.
Gts 250-et nem ismerem, de a Hd 5770-et igen és attól biztosan nem lesz hangosabb az Sfx táp, nyugodtam megveheted. -
zodo
nagyúr
válasz
tome.jr #7184 üzenetére
Háát, talán a tápos vagy a Mini-Itx topikban keres rá az "SFX"-re.
"Kifejezetten halk" az nem tudom nálad mit jelent. Ezek a tápok a méretűk miatt igen zsúfoltak és a 8 cm-es venti szinte hozzáér a belsőségekhez.
Nagyon kicsiny ezen tápokból a kínálat , de talán egy SilenX 400W-os moduláris SFX -et ajánlanék.
Gyártó szerint:
" Pro power supplies start up at about 10dBA and run at 14dBA when under half load. Under peak load, the power supplies generate about 18dBA. "Esetleg a Chieftec DPS-300 néven álcázott Delta tápot szokták még ajánlani.
Ilyet lehet találni, például itt.Konkrétan az SG05-ös házról megkérdezheted toldy-t (Mini-Itx topikban keresd), neki mégis csak volt egy ilyen háza. Biztosan segít neked a táp kérdésben.
-
zodo
nagyúr
válasz
tome.jr #7182 üzenetére
Gondolom a gyártó oldalán láttad, hogy csak a " 19 dBA minimum " szerepel.
Mini-Itx topikban többször szoba került már a házikó, de még senki nem vett, így csak a saját Delta Sfx 300-omról tudom mondani, hogy a 8cm-es venti ellenére nem vészes a hangja, bár nem halk, de ne eget verő süvítésre gondolj.
kb. annyira lehet hangos terhelés alatt, mint a régi HD 4670 DDR4-es karim terhelve.
Ami igen halk a HD5750-hez képest.
Szerintem, max. 40dB lehet terhelve ez a kis táp a gyártói Min. 19-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest