Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joshi

titán

válasz thoger #8536 üzenetére

Nekem AMD X2-es HTPC-m van egy nvidia 210-es kártyával, de ha újra kellene kezdeni akkor nem biztos hogy HTPC-t raknék össze. Ha még is akkor csak is ion alapokra építkeznék ami viszont nagyon drága. Hogy miért? Azért mert Blu-Ray-re sokkal jobb egy asztali lejátszó, 50k-ért már márkás darabot lehet kapni, de ha az ember áldoz rá 60-80k-t akkor már mkv-t is viszi. A nem szabványos mkv nem probléma ugyan is olyat nem kell letölteni, minden filmből van 3-4 féle release úgy hogy van miből válogatni. HTPC-n is vannak gondok leginkább a film képkocka és a kijelző frissítési frekvencia szinkronizációjával kapcsolatosan, nehéz belőni úgy hogy minden téren hibátlan legyen. A másik dolog hogy HTPC-t sokat kell babrálni hogy használható lejátszónk legyen, mondjuk valaki szeret vele játszadozni de én meguntam. Lejátszók terén se vagyunk elhalmozva, BD-re gyakorlatilag csak a Total Media Theatre 3 van ami használható de nincsenek tőle elragadtatva. Szóval van hiányosság rendesen.
    Nem akarok elbizonytalanítani senkit de HTPC-n is adódnak gondok ez biztos. :U

Új hozzászólás Aktív témák