- Mobil flották
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
jó konfigot választottál. (ION)
ha csak multimédia pörgetésére használod, ém sem ajánlom a WIN7+xbmc verzióta LIVE XBMC-vel jobban jársz.
nekem is ilyen az egyik gépem.
ha böngészni is akarsz, akkor fel lehet két rendszert is pakolni egy vinyóra.(XBMC LIVE + WIN7)
(én most így használom az ion-os gépem.)ha elakadsz a telepítésben, biztos kapsz segítséget
én is kaptam, ha tudok segítek.
valamit kihagytam, XP felejtős, nem működik vele rendesen a HD tartalom.
-
Osibaa
senior tag
Hali!
Az egyik konfigom pont ilyen, LC-1320 házban Asrock ION lap.
- Az ION kétcsatornás módot is tud, de szerintem nincs túl nagy különbség az 1 és 2 csatis használat között ilyen gyenge proci mellett, bár az is igaz, hogy a GPU is a RAM-ot használja, ergó foglalja a sávszélt. (Ha nem adtam volna tegnap kölcsön a gépet, megnézném AIDA-ban.)
- Képminőségben szerintem nem lesz különbség, az XBMC-ben is vannak képjavító funkciók.
- XP alatt az XBMC-ben nem megy a DXVA támogatás, ergó nem fogod tudni vele lejátszani a HD filmeket csak külső lejátszó progival, ami elég kényelmetlen dolog. Ezért én erősen a Win7-et ajánlom. -
RedCat
senior tag
Nekem is Asrock A330ION alaplapom van a média lejátszómban 1x2 GB rammal. A képminőséggel semmi bajom sincs, te is meg leszel vele elégedve. Viszont a helyedben én nem tennék wint rá. Van az xbmc-nek live verziója, 2 GB-os pendrive-on, vagy egy kis vinyóra feltelepítve tökéletes. Támogatja a VDPAU-t így a fullHD-s filmekkel sincs gondod.
Pillanatok alatt teszel rá transmissiont, sambat és kész a mozigép + nas. Nekem így tökéletesen bevált.
Felesleges rá a windows 7 vagy az Xp. Csak megfogja a vasat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest