Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Icewind
üzenetére
Egyebek: valami max 6-7 ezer forintos dvd író, pár Scythe GentleTyphoon venti a házba, és persze egy IMON VFD

Imon VFD-t, amennyire körülnéztem az elmúlt két hétben, jelenleg egyáltalán nem kapsz Magyarországon. (Én is mostanában jutottam el odáig, hogy kellene.) Esetleg Thermaltake Media Lab-et, vagy az Antec-nek is van ilyen átcimkézett Imon VFD-je (bár az szvsz túl drága a maga 27k körüli árával). A Media Lab-nél pedig nincsen hangerőszabályozó gomb
, amit én sajnálok, hogy lemaradt - nem rossz dolog zenehallgatásnál nem távirányítóval, hanem gombbal fel/lecsavarni a kakaót egy HTPC-nél, mintha minihifi lenne. 
-
band1103
őstag
válasz
Icewind
üzenetére
Szia!
Ha fontos a jó hang akkor valszeg sokcsatornás LPCM támogatás is kellene. Az a rossz hír hogy sajna a 780G-vel szerelt alaplapok sokfajta hangot képesek kiadni magukból csak éppen az ilyet nem. Bár nem mindenki használ ilyen hangot de neked szükséged lehet rá. Viszont úgy tudom hogy az ATI HD 4550-es vga-nak van olyan verziója is amin HDMI csati is van 2 DVI mellett és jó hír hogy képes a fent említett hang kivezetésére is HDMI-n keresztül. Ha tévedek majd helyesbítenek. Viszont nagyobb VGA-t beletenni pénzpazarlás.
Viszont az a helyzet hogy egy 780G lap annyival jobb technológiára épül hogy mégis érdemesebb inkább ilyet választani mert sokkal kevesebbet eszik, kevésbé melegszik tehát kevésbé fűti a házat belülről.
Bocs hogy helyesbítelek de nem HHD hanem HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, amit én sajnálok, hogy lemaradt - nem rossz dolog zenehallgatásnál nem távirányítóval, hanem gombbal fel/lecsavarni a kakaót egy HTPC-nél, mintha minihifi lenne.