Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joydrv

aktív tag

válasz mikrofon #55646 üzenetére

A Te boxod az egyik legjobb. Hasonló tudással csak a MINIX U22-XJ van - csak ez a kettő Dolby Vision képes CoreElec/android alatt, amlogic vonalon. (De majd kijavítanak, ha van több is)

TV boxok között egyébként szerintem jelenleg talán a legjobb az NVIDIA Shield TV Pro 2019 [link] [link]
    Fórumokon érdeklődöm, hogy ez mekkora állományok kezelésére képes, de még nem tudtam belőni. (Talonban tartom a listámon.)

Addig marad a HTPC tervezés.
    Készen még én sem láttam minden szempontból megfelelőt.
    Azt a linkelt Intel NUC-ot tekintem egyelőre alapgépnek. Kiegészítésnek biztosan kell hozzá egy USB-s DAC nekem. Analóg, jó minőségű hangot szeretnék sztereó erősítőbe, optikait a tv-hez és bluetooth a füleshez. (Több csatornás hanggal nem tudom mi a helyzet, sztereóra váltottam egy ideje.)
    Programokat össze kell majd hozzá szedni. OS-nek bármi lehet, Windows, android, vagy ubuntu is. Attól függ milyen lejátszó menne rajta, ami képes kezelni az újabb szabványokat HDR, DV, stb. Jelenleg nekem a Kodi bejön.
    Hamarosan elkészül a Kodi 19. Béta verzióban már teszteli itt is Patice kolléga és néhány fórumtárs, más oldalakon. Kíváncsian várom a véleményüket.

Új hozzászólás Aktív témák