-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
Patice #55642 üzenetére
Kíváncsi leszek az új Kodira én is. Majd írd meg mire jutottál.
Kodi 18.9-et használom most is windows 8.1 alatt egy régi pc-n - core i3-4160 ez még.
Nyilván ez nem tudja az újdonságokat kezelni.Viszont teszteltem a film- és zenegyűjteményemmel.
Az amlogicos boxok már elkezdtek szaggatni feliratos filmeknél, ha minden be volt tallózva.
kb. 650-700 film/40-45 sorozat/350-400 zenei album - mindez poszterekkel-infókkal-fanartképekkel , Aeon Nox Silvo illetve Arctic Zaphyr 2 teljes részletességű, szép felszínnel. Ez a mennyiség már úgy láttam sok volt nekik (s912/s905x3). Egy darabig még simán ment a lejátszás, de ahogy egyre több mindent tallóztam be, elkezdtek akadni coreelec-kel és androiddal is.Párszor bevittem a tv mellé tesztelgetni a fenti windowsos gépet. Mindent felraktam arra is, Kodi ugyan azokkal a beállításokkal, de meg se kottyant neki.
Ezért akarok egy jobb, erősebb procival szerelt kis gépet windows alatt. Hiszen ez a gyűjtemény azért szép lassan tovább bővül majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő