Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fonok87
aktív tag
válasz

Patice

üzenetére
						Köszönöm a segítséget mindenkinek
 Közben kijött rá a lépés, kipróbáltam egy sima high speed kábelt, de ma visszavittem. 4k60hz chroma 4:2:0 fért át rajta maximum, majdnem jó volt, de csak majdnem. A hangszórók egy Genius 5.1 szett, csak analóg jelet támogat jacken vagy rca-n. A konvertert már láttam itt a fórumon, talán pont ebben a topicban, folyamatban van a beszerzés, csak míg ideér használni kéne valahogy a rendszert. Szólni szól a TV saját hangszórója, ami beépítetthez képest meglepően jó, de na 
 Hogy kihallom-e a különbséget a tömörített meg a tömörítetlen között nem tudom, fülessel az alaplapi és a Sound Blaster Z között hatalmas különbség volt, itt talán nem lesz. Egyébként hosszú távon AVR + kicsit komolyabb hangkeltők + HTPC a terv, de egyelőre nem tudok foglalkozni vele anyagilag (se) 

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogy kihallom-e a különbséget a tömörített meg a tömörítetlen között nem tudom, fülessel az alaplapi és a Sound Blaster Z között hatalmas különbség volt, itt talán nem lesz. Egyébként hosszú távon AVR + kicsit komolyabb hangkeltők + HTPC a terv, de egyelőre nem tudok foglalkozni vele anyagilag (se)