Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Patice
üzenetére
Hát nem tudom. Lehet, hogy én keresgélek rossz helyen, de a 3-4 éves Synology 2 bayos NAS-ok ára, még mindig elképesztően magas. (£100+) Annyiból bőven kihozok egy S/I Bridge i3T 4GB rammal, és ha nem ITX-ben gondolkodom, akkor normál ATX táp (van is itthon) plusz akár 4 HDD elfér.
De bármikor tehetek bele nagyobb procit, több ramot, SATA kártyát ...Persze, el lehet csúszni ezen a gondolatmeneten is. Pl a kuckó még mindig kérdéses. Esztétika/méret/ár. Ez akár ugye annyi is lehet, mint maga az egész hardware, ha dizájnos akarok lenni. A Synology meg alapból esztétikus.
Hát ja. ...Nehéz logikusan végigmennem a gondolatmeneten, hiszen fogalmam sincs, hogy mit akarok. Eredetileg csak a HTPC-t akartam etetni + TM, SMB, ... kb ennyi.
Aztán elkezdtem agyalni az épített NAS irányába, és ugye elkezdtek jönni a lehetőségek. Ha már épített, és ha már bővíthető, akkor miért ne?De ezt sem úgy akarom, hogy akkor na, építsünk egy smarthome rendszert, mondjuk holnap reggel. Pici kis óvatos lépés előre, aztán ha nem inog a talaj, akkor lehet szépen haladni. Ahogyan az idő + a pénz engedi.
Bocs az offért, nem gondoltam volna az elején, hogy ennyire bele merülünk. SunMount3r kolléga már linkelte a topikot, de végülis nincs igazán célirányos kérdésem feléjük, csak hangosan agyaltam/tunk itt a dolgok körül. De be is fejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Akciókamerák
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő