Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
A win maradt a régi, csak kihúztam alóla az Intel lapot és betettem az AM4-et.
Persze ez is jelenthet gondot, driver cleanerig pl. kb. 15 hangeszköz volt felsorolva.
Utánakérdezek asszem, mert vagy a Vega3 támogatásával van vmi gond, akár sw-s is lehet, de gyanúsan nincs semmi érdemi infó leírva ezekről. Bár az MVC támogatás meg ellentmond ennek, sok értelme nincs, hogy felezett felbontással vagy anaglyph ki tudja tolni az amúgy dekódolt FHD 3D forrást.

Vagy ami sanszosabb, hogy a lap HDMI oldaláról kevés az 1.4.A 4k-t nem tudom kipróbálni mert jelenleg az FHD TV-re van kötve, a 4k egy szobával arrébb van, a 10m-es kábelem meg most nem kiszabadítható. De az tuti menne mert ez alapján választottam a lapot. Szóval fizikailag kimegy rajta nagyobb sávszél, ahogy kiment a fizikailag frame packed 1920x2205 is. Csak épp a win és más ezt egy normál felbontásnak látja, nem 3D-nek. A TV viszont annak kezelné.
-
zsolt320i
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
"A Gemini-s procikkal nem lesz HDR-ed. Ez az intel tudatos döntése volt"

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest