- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
(#49885) PuMbA : Hát igen érdekes, át is siklottam, viszont ez szerintem nagyon rövid időn belül kiderül mert CES-en ugyis lesz tesztvideo , vagy márciusig teszt a laptól.
(#49886) jeni : Én nem tudom milyen mérnök állítja össze a lapon mi legyen, de én aVGA csatlakozót hazsnám már, DVI átalakítók uygis oda vissza léteznek. Inkább Display port s HDMI-t tennék rá pluszban vagy csak HDMI + DP port.
Azért van kis fejlődés mert M.2 ha jól látom egyik lapnál van és kezel az SSD mellett ac-s Wifi kártyát is ami nem rossz, ha valaki utál kábelezni, vagy épp nincs rá lehetőség, mert sok falat kellene fúrnia.
Én mindenképp cserélni akarok, igaz azért kíváncsi leszek egy AMD-s Rizen ridge APu-ra vagy micsodára
Amúgy inkább katasztrófa az, remélem csak kamu => no word about Linux
Igaz Win10 alapokon jön a HD hang már egy ideje, max visszaváltok rá ha muszáj lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Amazon Kindle
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest