Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Egyik TV-n sem lehet ilyet beállítani. Ha a TV-n állítgatok bármit is, az a Kodi menüjére is hatással van, az pedig a TV-t képernyőhöz igazításra állítva jól jelenik meg.
A probléma a Kodi vagy az Ubuntu. Ha egyszer az alap 60 Hz-en jó a videók képaránya, kalibrációnál 1.000-ás pixelméretet ír, a többi képfrissítésnél meg nem és 0.952-t (a menü továbbra is jól jelenik meg), akkor hogy lehetne a TV beállításával megoldani? Minden képfrissítéshez beállítottam 1.000-ra, így tökéletes. Csak azt nem értem, ha érzékeli az eltérés mértékét (0.952 vs. 1.000), akkor miért nem állítja be magától, automatikusan?
Miután átkötöttem másik TV-re kezdhettem újra, mert azon meg 1.010-re módosult. 60 Hz-en továbbra is jó volt, azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miután átkötöttem másik TV-re kezdhettem újra, mert azon meg 1.010-re módosult. 60 Hz-en továbbra is jó volt, azt hiszem.