- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz dhcodoki #46927 üzenetére
Köszi a valaszt es volna meg par kerdesem .
Mivel valahogy nem vagyok megelegedve az egyszerü s905 ös medialejatszoval (de többet is probaltam Zidoo s9x ,vten ) vettem most meg egy Samsung UBD-K8500/EN 4k uhd s lejatszot .
Mar ,azert nem vagyok megelegedve az egyszerü s905 ökkel , mivel ezek csak lejatszok es nem viszik 4K ba a You Tubet meg Stream Amazon Video Prime -t is 4K ba .
Na mostan medilejatszasban is jo a Samsung ,de nincsenek coverek es valami HTPC ben gondolkodtam ,de ott is sok a macera hogy valahogy többet kitudjak belöle kepminösegben hozni mind egy s905 böl .
Igaz nekem nem hdr es az UHD tevem (Philips 55Pus7600) de 4 K as megis.Na most evvel a külön bealitasokkal (Lanzcos 3) egy ASRock J3455-ITX al eltudnak erni egy jobb kepminöseget (amit szemmel is eszrelehet venni ),mind egy S905 lejatszonak vagy egy Samsung UBD-K8500 4K s lejatszonak van ?
Öszinten megmondvan a sokszor nekem nem biztos hogy az a szep ami masnak ,peldaul a Samsung lejatszonak van egy kepbealitasa ami Kino ,normal vagy elesebb kontrasztosabb ,hat nekem egy elesebb kontrasztosabb nagyon szep ,de peldaul egy S905 ös lejatszoknal egy ilyen elalitas csak roszabb kepet produkal.A samsungnal jol funktional ,baris az en szememnek .
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óra topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.