Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dunkel
üzenetére
Amúgy viccesek ezek a besorolások.
HTPC azért definíciószerűen nem hiszem, hogy ne tartalmazhatna lejátszandó adatot, adattárat is.
Vagy amit írsz: nonstop=NAS topic. Nekem nem megy nonstop, mégis HTPC+NAS-nak szoktam hívni a gépem, mert adattárolásra is használom. Olyanra is, ami nem HTPC célú, hanem desktop gépre, más gépekre kell adat. De amikor ezt leírtam a NAS topicban majdnem kiátkoztak, hogy hibába tárol adatot több user/gép felé, ha nem 7/24 akkor nem NAS. (Meg ugye tiszta HTPC-nek sem mondanám.)
De van itt a topicban olyan is, akinek a HTPC egy nappaliban lévő és ottani célokat kiszolgáló PC, vagyis vinnie kell FHD gameket is.
-
sb
veterán
válasz
dunkel
üzenetére
Jogos.

Bár nekem és sokaknak számít ilyenformán is a fogyasztás.
Itt is van ugyanis egy nagy félreértés még: a fogyasztás nem egyenlő az áramszámlával: hűtés, zaj, méret, aki arra érzékeny annak táp/tápzaj, stb... Nem a 10Ft-okban mérem én sem a fogyasztást.
(Arról már nem beszélek, hogy van aki nem több 100W-ból mozizik, de ez mindegy, ha tényleg nem az áramszámlát nézzük.)Az más kérdés, hogy én pl. a fentieket is próbálom összevonni, mert általában overkill több gépet amúgy töredék feladatokra allokálni. De ez már egyéni preferencia kérdése (itt is van nyilván külső tényező, pl. fizikai elhelyezés, de alapvetően döntés kérdése).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest