- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Angolul nagyon sok mindent meg lehet találni, de magyarul reménytelen. Ráadásul, ez tényleg egy olyan téma, amit nem tudsz megkérdezni a műszaki boltban, és a PC-s haver sem ért hozzá eléggé.
A visszakeresés sem elég hatékony, szavanként, a google jobb találatokat ad, és ha szerencséd van, van közte PH-s.
Ehh, nem egyszerű a kezdők élete!
-
mandju
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
pont ezt írtam. Én is próbálgatom pár napja, mert jövő héten érkezik egy htpc tesztre.
(először Robim, majd Gyurczy gépe volt)össze akarom mérni az oppoval, viszont szeretném a legoptimálisabb/legjobb képet kihozni belőle.
úgy gondoltam, openelec, ubuntu server+kodi (ezekkel nem is lesz gondom)majd win10+kodi +madvr kombo is sorra kerül.
viszont a beállításokat ollózni kell, inkább azt mondom jelen pillanatban szerencse kell ahhoz, hogy tökéletesen működjön... mivel pár nap után a megfelelő tudásbázisom hiányzik. a mit miért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen monitort vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Gigabyte alaplap topik
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest