Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz radi8tor #41678 üzenetére

Igen lehetséges, azzal a néhány kitétellel amit vázoltam. De csak amúgy is madvr usereknek ajánlanám a használatát, különben össze-vissza nyomkodás lenne a végeredmény.

Bizonyos körülmények között kényelmesebb az iso-pdvd mókánál, mint pl ha eleve filmgyűjteménybe kerülnek 3D anyagok. Másolásnál átmegy makemkv-n, felesleges dolgok kikerülnek belőle, kisebb lesz a mérete és nem utolsósorban Kodi médiatárból indítható.

Gépigény viszont egyértelműen magasabb, legalábbis a jelenlegi optimalizációval. Úgy vélem Braswell vagy Kabini nem is bírná erővel, míg ugyanezek pdvd-vel vígan elvannak. De ez csak tipp, nem próbáltam, saját környezetemben egyértelműen magasabbak a render értékek. Grátisz csodaszép a képminőség, de 3D filmek jellemzően totál steril transzfert kapnak, szvsz akármivel játsszuk le csinosan mutatnak.

(#41694) sb

Az algók folyamatosa változnak, enne kellenére Jinc+AR felskálázást szinte kizártnak tartom AM1 és tsi.

Ha már szóba kerültek új vasak, nem lenne értelme kivárni azt a 2-4 hónapot AM4 és Bristol Ridge (Carrizo asztali) konfigra gondolva Celeron és Kabini helyett? Ha általános házimozi feladatokra szánják, valószínűleg hosszú távú mindentudó alap lehet(ne).

Én még érdemi madvr erőt feltételezek mellé, vagy ez esélytelen? Nem ismerem annyira a platformot, vagy annak elvi illetve gyakorlati lehetőségeit.

Új hozzászólás Aktív témák