Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Hogy mi a normális termék, az pl. abban is megnyilvánul, hogy mennyire részletes a specifikációja.
Anno bajban voltam, mert az épp meglévő HDMI kábelemen nem ment át a CEC vezérlés. Biztosra akartam menni, és olyat venni amelyik tutira tud CEC-et és ARC-ot. Hiába volt ezer féle kábel, alig találtam olyat, ahol ez le is volt írva. Super high speed meg gold plated meg minden marketing duma rajta volt csak az nem, hogy be van-e kötve a CEC szál vagy sem. Ekkor találtam rá a Mall-os kábelre.Csak az összehasonlítás kedvéért a két termékleírás:
***KCE-HH5 - 1.4
The KáCsa® cables Expert Line HDMI digitális összekötő kábel, OFC réz vezetővel, aranyozott HDMI csatlakozóval - 5 méter hosszú kivitelben. HIGH SPEED HDMI® CABLE with ETHERNET.***PremiumCord HDMI High Speed kábel, 5 m
A PremiumCord HDMI High Speed + Ethernet kábel műszaki adatai:Felbontás: Max. 4096 × 2160 képpont, támogatott formátum 1080p HD/1080i/720p/720i
Támogatja: HDMI 1.4 és alacsonyabb
Támogatja: 4K, Deep Color, 3D-s, xvYCC (xvColor), Auto Lip-sync, ARC, CEC, HDCP, Dolby TrueHD, HEC
Színmélység: 24-bit (16,7 millió szín)
3D-s video a HDMI csatlakozáson keresztül
Audio kábel visszirányú csatornáján a TV tuner visszaküld egy jelet a házimozi / surround rendszernek
Átviteli hálózati (Ethernet) a HDMI-kábelen keresztül
Aranyozott csatlakozók
HDMI 1.4-es verziója
Szín: Fekete
Kábelhossz: 5 m
Kábel végek:HDMI A típusú (19pins) / M
HDMI A típusú (19pins) / MMég ha gépi is a fordítás és nem is teljesen szakszerű, nekem bizalomgerjesztőbb egy részletes specifikáció, mint a NÉV.
Ha már biztosra akarunk menni...
-
válasz
MasterMark
üzenetére
+1, mi is inkább biztosra mennénk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest