- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sb veterán válasz  btomi9

üzenetére btomi9

üzenetéreÉn lemaradtam végül is, hogy mennyire akarod hajtani a madvr-rel és egyebekkel de ez iszonyú erős konfig így. A vga is. Ráadásul nem fér bele a 95W-ba az egész. (A házat nem ismerem de azt se hiszem, hogy 95W passzívan megoldható kényelmesen.) Regger írta szerintem, hogy miket ajánl. Szvsz 3 szint van: 
 - Alap Kodi, alap rendererrel: Egy 5W körüli Atom elég hozzá.
 - Extrább renderer: Egy közepes/gyenge IGP elég: Braswell, Pentium, i3, bármelyik kicsi AMD APU... Ez 5-50W-ból kijön.
 - Durva renderer: Erős AMD APU (80-100W körül) vagy erős IGP-s Intel (min. 65W). Vagy külön dvga és akkor megintcsak 100W felett vagy.Úgy, hogy az utolsó pontnál már azért a renderer képminőségben alig van érezhető változás, hacsak nincs vmi nagyon extra rendszered. Cserébe a másik kettő pontnál nincs gond a hűtéssel, táppal, egyebekkel... 4K-t, 60p-vel jelenleg biztosra tudtommal a 960 (talán 950 felett tudnak) ill. Skylake/Braswell megfelelő kimenetű lappal. De erre meg tényleg nem adnék. A 4K-t tutira tudni fogja kb minden. A 60p-t meg a fizikai kimenet is korlátozza amit ma is úgy kell vadászni ill lehet, hogy tartalom se lesz rá. 4K biztos lesz előbb-utóbb, de 24p-n kívül ma is alig van valami. Szóval szvsz nagyon túltervezed, ami nem éri meg... ismerem az érzést, mert a saját kereteim között (audio, videofil nem vagyok) én is maximalista vagyok.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest