-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
devil-k #37135 üzenetére
Többségében nem minőségi összevetések ezek, hanem konkrét anyagok lejátszásának képessége. Minket pedig a minőség érdekel, amit te magad is elvégezhetsz, ha végre feldobnád az ópeneleket 2 perc alatt egy rohadt pendrive-ra és megnéznéd.
Igaz Kodi ellenében, de vászon sok mindent megmutat...
AMD-n nem igazán van értelme, akárhányszor néztem összességében is rosszullét kerülgetett. Majd Skylake-en bővítem a repertoárt én is.
Egyébként elkezdik átírni a Kodi DVDPlayert is, felkészülvén a jövőre, többek között UHD, MVC, 10bit stb.
-
válasz
devil-k #37135 üzenetére
Passz.
Pontosan nem tudom megmondani, de amennyi rémlik van köztük LCD, és Plazma TV tulaj, meg vetítős is.
Első sorban szerintem őket most az érdekli, hogy a BeeBoxuk, meg a Braswell-es Intel NUC gépük ki legyen maxolva szoftveresen.
(MacMini 2014 a haswell miatt már "kiöregedni" látszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest