Hirdetés
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
devil-k
üzenetére
Ha nem vagy nagyon otthon linuxban, akkor ez már macerásabb. Illetve nem, csak veszélyes, mert könnyen legyalulhatod az egész ssd tartalmát és akkor ugye veszik minden adat.
http://wiki.openelec.tv/index.php/Manual_Installation
Itt minden le van írva pontosan.
Mivel gondolom 120GB körüli SSD-d van, ezért én azt javaslom, hogy készíts egy full mentést (disk image), amit ha bármi gond lenne, akkor lazán visszapakolhatod (ez ettől függetlenül is ajánlott, nagyon gyorsan megvan pl. EZ vagy EZ
Az OE-t pedig a teljes ssd-re pakold fel.
Másik megoldás, ha csak próbára kell, hogy egy pendrive-ról telepíted egy másik pendrive-ra, lehetőleg usb3, és akkor ki tudod próbálni. Nem lesz olyan gyors, mint ha az ssd-re pakolnád, de próbának megteszi.
Ha USB-re telepíted, akkor is vigyázz, nehogy az SSD-t válaszd ki, illetve én akkor is (és különben is) javaslom az időszakos mentést a rendszerről a fent említett két ingyenes backup szoftver egyikével. Persze ha nem fontos az dds-n lévő cucc és ha véletlenül eltűnne, akkor sem lenne semmi gond, akkor nyugodtan próbáld meg.
-
Celtis
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Az USB telepítő ilyet nem tud szerintem. Kézzel kell bemásolni a system és kernel fájlokat.
OE dual bootHa csak kipróbálni akarod az OE-t akkor pedig telepítsd egy másik pendrivera inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest