- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Oszilaci #33713 üzenetére
hát nemtom... korábban én írtam, hogy az Athlon 5350 cpu és az Asrock AM1B-ITX lap mennyire meleg idle -ben abban az Lc-Power 1340MI házban... 2-3 napig használtam úgy a gépet, hogy belül kemence volt, igaz, hogy a cpu "csak" 50-60 fok körüli volt idle- ben, de a többi alkatrész is forrósodott... utána levettem a ház tetejét, mert más megoldást nem tudtam kitalálni hirtelen a hőfok csökkentésre... le is másztak a hőfokok szépen idle -ben 30 alá, terhelt állapotban jóval 50 alá
az alaplap és a hdd is szépen lehűlt...
aztán pár nap alatt a gép beadta a kulcsot... szerencsére volt mindenre garancia... a szervizben kiderült, hogy a proci halt meg, a szervizes is mondta, hogy kb 10000ből 1 szokott így elhaláloznimost nem mondom, hogy a nagy hőfok játszott közre, de sosem tudni
egyszóval: ha van mód a hőfok csökkentésre, akkor igenis jó ötlet megtenni mindent, hogy csökkenjenek a hőfokok... lényegtelen, hogy htpc, csak a méretük más, a meleg ugyanolyan rossz hatással van az alkatrészek élettartamáraüzemi hőfok ide vagy oda, nálam a gép is fürgébb volt 30-35 fok körüli cpu -val mint 50 fölöttivel
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Oszilaci #33713 üzenetére
Tévedsz mert néztem. Nekem perpillanat a házimozi erősítőn is aktív hűtés van.
Feltehetőleg nincs szükség rá, de ha növelhetem a kondik élettartamát hogy kihúzom belőle a meleget, akkor miért ne. Nem mai darab már és még ki szeretnék vele húzni pár évet.
PC-re visszatérve. Oké, hogy a CPU-nak nem gáz, de minden más is felforrósodott a házban. Valószínűleg elmenne így is évekig, de én nem szeretek különösebben kockáztatni, úgyhogy inkább kap egy jó nagy szellőzőnyílást a tetejére.Kicsit már bánom, hogy nem az Antec isk110-et vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Futás, futópályák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest