Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Celtis #32569 üzenetére

canniball

Aránylag semmi, de tájékozatlanságomat tekintve tartok a "teljesítményétől" avagy annak hiányától :DDD

Celtis

Na örülök, hogy nem kiugróak az elvárásaim, olvasgatok keveset akkor visszafelé, bár 250...300 hsz-t azért visszaolvastam előzőleg :B

gery2123

Igazából nem szándékozom egyelőre winre költeni a htpc-vel kapcsolatban, úgyhogy ingyenes kialakításban gondolkodom első lépésben. linux nem túl idegen számomra még ha hébe-hóba kell is foglalkoznom vele

Fogyasztás nem kell, hogy teljesen minimum legyen, de pl. zenelejátszás mellett azért ne 40+W-okat "zabáljon".
    A csendesség már más tészta. Minél csendesebb, annál jobb. Ha lefekvéskor elindítok halkan zenét, akkor ne zümmögjön, zörögjön mellettem.

A rászánt pénz? Jó kérdés!
    Ahogy olvastam visszafelé 60k környékéből ki lehet hozni egy htpc-t, de ettől azért jóval többet rá tudok költeni. Egyébként fogalmam nincs mennyi lehet az elfogadható szint. Viszont a zenehallgatáshoz értelmes hangeszköz 40k-nál nyit, de ennek majd utána érdeklődöm, mert nem tudom az írt erősítőben milyen szintű DAC található. Az erősítő saját maga is le tud játszani mp3, flac fájlokat, melyek megszólalásában nem találtam kivetnivalót ergo lehet, hogy első körben hangkártya nem lesz beszerezve, hanem HDMI-n keresztül fogom küldeni a lejátszóból a zenét.

Apropó zene. Olvastam, hogy xbmc elnevezés helyett már kodi néven fut a médialejátszó. Ez alkalmas megfelelő minőségben zenét is lejátszani avagy ahhoz inkább célszoftver kellene?

Na meg menet közben bejött a képbe (most jutott eszembe :B ) online rádió hallgatás is pl. Rock Music Internet Radio

Új hozzászólás Aktív témák