Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
canniball
Aránylag semmi, de tájékozatlanságomat tekintve tartok a "teljesítményétől" avagy annak hiányától

Celtis
Na örülök, hogy nem kiugróak az elvárásaim, olvasgatok keveset akkor visszafelé, bár 250...300 hsz-t azért visszaolvastam előzőleg

gery2123
Igazából nem szándékozom egyelőre winre költeni a htpc-vel kapcsolatban, úgyhogy ingyenes kialakításban gondolkodom első lépésben. linux nem túl idegen számomra még ha hébe-hóba kell is foglalkoznom vele
Fogyasztás nem kell, hogy teljesen minimum legyen, de pl. zenelejátszás mellett azért ne 40+W-okat "zabáljon".
A csendesség már más tészta. Minél csendesebb, annál jobb. Ha lefekvéskor elindítok halkan zenét, akkor ne zümmögjön, zörögjön mellettem.A rászánt pénz? Jó kérdés!
Ahogy olvastam visszafelé 60k környékéből ki lehet hozni egy htpc-t, de ettől azért jóval többet rá tudok költeni. Egyébként fogalmam nincs mennyi lehet az elfogadható szint. Viszont a zenehallgatáshoz értelmes hangeszköz 40k-nál nyit, de ennek majd utána érdeklődöm, mert nem tudom az írt erősítőben milyen szintű DAC található. Az erősítő saját maga is le tud játszani mp3, flac fájlokat, melyek megszólalásában nem találtam kivetnivalót ergo lehet, hogy első körben hangkártya nem lesz beszerezve, hanem HDMI-n keresztül fogom küldeni a lejátszóból a zenét.Apropó zene. Olvastam, hogy xbmc elnevezés helyett már kodi néven fut a médialejátszó. Ez alkalmas megfelelő minőségben zenét is lejátszani avagy ahhoz inkább célszoftver kellene?
Na meg menet közben bejött a képbe (most jutott eszembe
) online rádió hallgatás is pl. Rock Music Internet Radio
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Bestbuy játékok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi