- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Cyborg
tag
válasz
M@trixfan #28663 üzenetére
Igen én többnyire játékra építettem a machine-t, a TV alja a földtől pedig 83 cm-re van -> úgy lőttem be TV-t hogy amikor ül az ember a kanapén szem magasságban legyen a közepe, a fal körülötte 180x180cm.
@BullZeye
Mivel minden egyes venti le van szabályozva talán mondhatom, hogy hangtalan a rendszer -> attól hogy sok venti van benne nem adódik össze a hang, 2 számít: milyen fordulaton megy a venti és milyen a csapágyazás. Úgy tudnám szemléltetni a zajszintet, hogy ha odahajolsz a géphez a vinyót hallod egy kicsit, a ventik hangja emellett elenyésző, kanapéról ülve meg 0 hang. Engem minden apró zaj borzasztóan tud zavarni, szal eltudod képzelni mennyit foglalkoztam azzal, hogy hangtalan legyen a gép és ezáltal a filmezés élménye nem vész el azzal, hogy morajlik a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest