-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #28200 üzenetére
1) Qrwa hangos lesz, nehogy azt hidd, hogy olyan hangos mint a desktopod, mert szervereknél már sipítozik, ha 25°C fölé megy a hőmérséklet, ezért 4-5k fordulaton megy majd benne 4-6 venti, vagy kapásból légkondicionált szobába kell raknod.
2) Hosszú távon a gatyádat is ráfizeted, egy pici NAS szerver 8 wattot eszik, egy HTPC 20 wattot eszik, és nem kell 24/7 mennie HTPCnek, így nagy átlagban 10 wattos fogyasztása lesz.
3) Nem média lejátszásra találták ki a szervereket, ergó szar lesz a hang, vagy nem lesz jó a képe (pl nincs digitális hang, vagy HDMI kimenet) -
PeterPH
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #28200 üzenetére
Konkrétan 1U IBM szerverrel nincs tapasztalatom, viszont sok mással igen.
Sok szerencsét kívánok hozzá, de szerintem qrva hangos lesz, és akkor még finoman fogalmaztam.
Találkoztam már csendes szerverrel (mondjuk ilyen a HP DL380 G7-G8), de azért egy szobában nem lennék vele huzamosabb ideig.
Ha szerverezni akarsz, arra ott a virtualizáció, tetszőleges platformon. Nem attól leszel jó rendszergazda, hogy otthon egy szerver zúg a füledbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest