- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
Játékos
üzenetére
Nekem csak 13-14éves a PC-s "pályafutásom" - és lehet, hogy pont azon az 1-2éven múlthat a dolog - de eddig csak egy döglött táppal találkoztam, az pedig Chieftek volt - szerencsére saját.
Azt most Corsair-re cseréltem, de egyébként mindenkinek, ahol az ár erős szempont, ott minimumFPSFSP-t raktam be. Van olyan, amelyik már 12éve megy.De nem is az a legfontosabb szempont, hogy megdöglik-e (persze, hogy meg fog dögleni). Az a nem mindegy, hogy közben mit ránt még magával. Személyes tapasztalatom még nem volt, szerencsére, de beszélgettem már olyannal, akinek pl Codegen táp vitte a "szerverét" egy áramszünet után. Alaplap, RAM és egy merevlemez rögtön kuka lett. (azt most ne minősítsük, hogy milyen ember és milyen szerver lehetett ez)
Az én Chieftekem is szépen csendben halálozott el kb 6évnyi szolgálat után. Miközben öcsémnek egy Mercury tápja 10-12éven keresztül táplált 3-4 különböző konfigot hibamentesen. Szereti az hazárdjátékot - én meg inkább nyugodtan alszom, és cserélek csupán tápot egy teljes konfig helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox Series X|S
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő