- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
slashing #23296 üzenetére
Igen, de eredendően az volt a kérdés, hogy NAS+HTPC, vagy HTPC=NAS
, vagy NAS+Médiabox.
Erre írtam, hogy ugyanebben a cipőben vagyok jelenleg, mert nem tudok dönteni, és hogy AMDről olyat is olvastam már, hogy 5W idle alapfogyasztása van a gépnek, cserébe Brazoshoz képest erősebb, HA ez a SOC jön kereskedelmi forgalomban, akkor tényleg nincs min gondolkodni, mert akkor a 24/7 NAS része megvan 15W átlagfogyasztásból, és akkor mégis HTPC. Ha viszont ez csak tabletekbe laptopokba szánják, és mezei felhasználóként nem tudjuk megvenni, akkor marad a sima NAS szeró külön, vagy még esélyes a másik AMD SOC, ezért kell várni most.(#23298) cekkk
NEM!
De, "ahol nem azt használom ma is a céges NAS szerverről."Semmivel, csak akkor inkább írd azt, hogy így használnád és erre használnád HA lenne, és ne jelen időben írj, mintha már lenne és te lennél a megmondó ember. Holott tisztába vagy vele, hogy nem.
Hülyeséget írtam, hibásat írtam, téves információt közöltem? Mi köze van, hogy milyen időben, milyen számban írtam amit írtam? Leírtam egy egyszerű példát, hogy bárki megértse miért jó a 24/7. -
Peak
addikt
válasz
slashing #23296 üzenetére
" fix 30 watt 1200-1300 huf /hó, 55 forintos kWh áron számolva."
erről beszélek. most filléreskedjek 4-5-600 forinton, hogy kikapcsolgatom? meg hogy most épp hazaszólok hogy valaki kapcsolja be, ha nincs wol. vagy ha van, akkor az állandó kikapcsolgatás bekapcsolgatás a mechanikus alkatrészeknek... nehogy már egy családnak gondot okozzon 2 üveg kóla ára, hogy 7/24 megy a NAS vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Kedvenc zene a mai napra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Asus Rog Ergo gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest