Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cekkk

veterán

válasz BullZeye #23295 üzenetére

Ha trollkodni akarnék akkor nem itt kezdeném. ;) :R

Mindenhol használtam a HA szót, ami csak várható az elkövetkezendő hónapban, ahol nem azt használom ma is a céges NAS szerverről.
    NEM!
    (#23286) BullZeye
    Páromnak korlátlan mobilinternete van, és sokkal egyszerűbb NAS szerveren tárolni 500 giga zenét, mert máshol nem fér el, nem kell havonta lecserélni a telefonján lévő zenéket, elég streamelni NAS szerverről.
    Itt sem!
    Én pedig szeretem melóhelyről elérni FTPn a NAS szervert, mert olyan dolgokat tárolok rajta, ami bárhol bármikor szükségem lehet rá.
    Itt sem.

Nem tudom mivel vagy mikor bántottam meg a kis lelkivilágodat
    Semmivel, csak akkor inkább írd azt, hogy így használnád és erre használnád HA lenne, és ne jelen időben írj, mintha már lenne és te lennél a megmondó ember. Holott tisztába vagy vele, hogy nem.
    Részemről lezárom, ha én megbántottalak valamivel bocsánat, de akkor is furcsa nekem, hogy valaki olyan mondja ezeket a dolgokat akinek nincs is nasja és a többségét a szolgáltatásoknak otthonról nem használta.

Legyen igazad, NAS témával a továbbiakban a NAS topikban beszéljünk és ne a HTPC topikot offoljuk szét. :R Béke! :R

Új hozzászólás Aktív témák