- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
BullZeye #23295 üzenetére
Ha trollkodni akarnék akkor nem itt kezdeném.
Mindenhol használtam a HA szót, ami csak várható az elkövetkezendő hónapban, ahol nem azt használom ma is a céges NAS szerverről.
NEM!
(#23286) BullZeye
Páromnak korlátlan mobilinternete van, és sokkal egyszerűbb NAS szerveren tárolni 500 giga zenét, mert máshol nem fér el, nem kell havonta lecserélni a telefonján lévő zenéket, elég streamelni NAS szerverről.
Itt sem!
Én pedig szeretem melóhelyről elérni FTPn a NAS szervert, mert olyan dolgokat tárolok rajta, ami bárhol bármikor szükségem lehet rá.
Itt sem.Nem tudom mivel vagy mikor bántottam meg a kis lelkivilágodat
Semmivel, csak akkor inkább írd azt, hogy így használnád és erre használnád HA lenne, és ne jelen időben írj, mintha már lenne és te lennél a megmondó ember. Holott tisztába vagy vele, hogy nem.
Részemről lezárom, ha én megbántottalak valamivel bocsánat, de akkor is furcsa nekem, hogy valaki olyan mondja ezeket a dolgokat akinek nincs is nasja és a többségét a szolgáltatásoknak otthonról nem használta.Legyen igazad, NAS témával a továbbiakban a NAS topikban beszéljünk és ne a HTPC topikot offoljuk szét.
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest