Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madgie
üzenetére
Megkérdeztem mandju forumtársat Brazos vs Popi képminőséget illetően, neki még megvan mellette az A210.
Én se képminőségben, sem hangban nem találtam különbséget. Pedig a g30-on valószínű kijött volna... vagy csak a szemem nem jó...

Van több tesztvideóm, amit meg szoktam nézni, hallgatni. Nem vettem észre különbséget. Én inkább a HTPC nyújtotta "szabadság" miatt döntöttem a Brazos megtartása mellett.
Full HD mellett én kb ugyanígy láttam, szóval ha jelentősen rosszabbnak láttad, semmi másnak nem tudom betudni, csak a linuxnak. Vagy a linuxhoz kapcsolodó AMD drivernek. Olyan mint fakó és egyebek, elő sem fordult. A kezdő HTPC-m dedikált 6770 ill Brazos volt, én a Dune-hez tudtam hasonlítani, nem az A210-hez, de ez nem is lényeges, mert hardveresen egyformák. Szoftveresen nem, de nem hinném, hogy jelentős eltérés lenne közöttük, sokak szerint a Dune jobb, szerintem nem (max VLS táppal).
Azt viszont el tudom képzelni, hogy a 864x jobban tud felkonvertálni, mint a Brazos, de ezt nem néztem meg vele, mivel a madVR esélytelen volt Brazos-szal (nálam).
-
cekkk
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Aham, akkor az a zsonglőrködés, mikor a mindig használt cuccal csinálok valamit (mert az iPad-en netezünk, azon nézem a levelezéseimet, mindig kéznél van), az bezzeg nem az, hogy egy kütyüt direkt csak erre a célra használsz (diNovo).
Ezt használom távirányítónak, ezzel irányítom a gépet. Így nekem ez van a kezembe nem egy alma

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem te vagy az elso aki szar kepmonosegrol beszel alatta