Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
"Hm érdekes, és rátelepítettem a 12re a 13 mat még sem hülyült meg a gépem, elég sokat turkálok a konfigokban még sem hülyült meg a gép stb stb. Nem lehet az, hogy sokan, köztük te sem értesz hozzá igazán és amikor turkálsz olyan dolgokhoz nyúlsz hozzá amit nem tudsz mi és azért hülyül meg? "
Szabványos catalist uninstall, reboot, reboot, catalist telepít, reboot. Ezen nincs mit elrontani.
Sorolom a hibákat: usb defekt (egyetlen usb port sem múxik illesztőprogi hiba miatt), s1 alvásból nem jön vissza a gép hanem újraindul, véletlenszerű kék képernyő, alacsony teljesítmény.
Hibamegoldás: összes amd szoftver eltávolítás, eszközkezelőben az amd telepített illesztők lecserélés a ms áltál készítettre. Reboot, csökkentett mód, az öszes ati-amd állomány törlése, regeditben szintén az összes erre vonatkozó érték törlése, reboot.
Szóval tényleg nem értek hozzá.
Úgy tudtam az ati-s lapot teszteli, szűz win7+frissítések, erről lemezkép mentés, majd minden illesztő kipróbálása után a lemezkép visszaállítva.
Azért az nvidia már legalább az illesztő eltávolítását megoldotta.
Tedd össze a két kezed hogy rendben van a géped.

-
madgie
titán
Igen, jobb, hogy almával streamelem, mert nem kell semmivel zsonglőrködni külön. Nekünk az asszonnyal az iPad a fő masina, a PC csak akkor megy, mikor meló/játék van, a notit meg eladtuk, mert a tablet mellett nem volt értelme. Ha ott van eleve az asztalon karnyújtásnyira, és sokszor eleve azon netezünk, akkor nem egyszerűbb YT-t nézni úgy, hogy egy gombnyomással kilököm a képet/hangot a tévére/MH-re? Miért tartanék ezért DiNovo-t? Még egyszer lírom, Popcorn-ba is ugyanúgy be tudom pötyögni qwerty, mi kell, egy-két gombnyomás a Harmony-n és a YT appra vált az A-210. Mégsem használjuk soha.
XBMC-t amúgy használok, pont az iPad-en. Oda tökéletes. AMD alapú dolgokra viszont nekem soha semmi nem az, ami baromi érdekes, mert a PH!-n sokaknak elvileg minden jó AMD-vel. Én sok-sok év szopóág után eladtam minden AMD/ATI hardvert, azóta semmi bajom (a sokat szidott intel IGP-kkel sem volt soha semmi gond).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vicces képek
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest