Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz HPAA #19504 üzenetére

Nincs szükség a 8-ra, az akkor kell ha valami csúcs procit teszel bele és azt is húzod emelt feszültséggel. Simán elég egy 4 pinest bedugni abba a felébe amelyikbe belemegy és kész. Elég egy darab molex -> 4 pin átalakító.

A merevlemezek a SATA2-t sem tudják kihasználni, az USB3 bőven elegendőnek kell hogy legyen. eSATA-t én amúgy jobban szeretem mert gyakorlatilag ugyanaz mintha be lenne kötve a vinyó. Szerintem az USB-s kütyüknél van benne valami kis chip ami az átalakításért felel, elképzelhetőnek tartom hogy nagy terhelésre melegedhet, amitől rohamosan csökkenhet a teljesítménye, mint pl a routerek esetében. Hangsúlyozom hogy ez nem tapasztalat, csak feltételezés.

Hogy 1 merevlemezzel milyen terhelés lenne a tápra az sajnos csak tapasztalat útján fog kiderülni. Működni biztos fog, a kérdés az az hogy meddig. Nem tudom hogy a 65 W-os trinity-k mennyit vesznek fel induláskor :F

Új hozzászólás Aktív témák