- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
válasz
canniball #15426 üzenetére
Beszerzésre került a távirányító, openelec (win alatt nem tudom tesztelni) alatt nem tudom távirányítani a gépet Harmonyval, csak a saját távirányítójával, az alábbi útmutató alapján próbálkoztam.
A harmony Remote Software-ben csináltam egy ellenőrzést, hogy jó távirányítóval párosítottam -e össze, és a szoftver szerint minden rendben. (A távirányító alsó infra vevőjén keresztül kellett az eredetii távirányító bekapcsoló, lejátszás és 1-es gombokat lenyomni, mindegyiket elsőre érzékelte.)
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
válasz
canniball #15426 üzenetére
Köszi.
Még egy kérdésem volna hol lehetne olyan kütyüt, vagy rövid kábelt kapi (vagy hogyan keressek rá), aminek a segítségével az alaplapon lévő usb header-re tudnék dugni egy pendrive-ot.
Talátam olyan kiegészítőt amit a ház bővítő foglalatába lehet tenni, viszont kicsi m-itx ház lévén erre nincs lehetőségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest