Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
Ezzel már majdnem egyetértek, hiszen a marketing kell mindenhez
Én is megcsináltam saját magamnak, low cost alapon, nem erről van szó, hogy csoda lenne, hanem egyszerűen megtalálták azokat a megoldásokat, ami jól működik. Ennek, mint szellemi terméknek megkérik az árát. Ha megnézel egy Linn, Naim, vagy Bladelius hálózai zenelejátszót, azok ára is 1 millió körül van és mozit még nem is tudnak, csak zenét. Azok "anyagköltsége" sokkal kevesebb lehet, mint ennek, tehát arányaiban sokkal drágábbak, nagyobb árrés van rajtuk, ettől függetlenül azt is el tudják adni. Ezért mondom, hogy a valós érték az, amit a piac ad érte. A belenyúlásnál nem tudom mire gondolt a fejlesztő, szerintem csak a win beállítások, registry, msconfog, stb esetében kikapcsolták a felesleges szolgáltatásokat, de ez csak egy tipp. Mindegy, szerintem is felesleges ezen tovább vitatkozni! Én indulok is dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- League of Legends
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Nintendo Switch 2
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is megcsináltam saját magamnak, low cost alapon, nem erről van szó, hogy csoda lenne, hanem egyszerűen megtalálták azokat a megoldásokat, ami jól működik. Ennek, mint szellemi terméknek megkérik az árát. Ha megnézel egy Linn, Naim, vagy Bladelius hálózai zenelejátszót, azok ára is 1 millió körül van és mozit még nem is tudnak, csak zenét. Azok "anyagköltsége" sokkal kevesebb lehet, mint ennek, tehát arányaiban sokkal drágábbak, nagyobb árrés van rajtuk, ettől függetlenül azt is el tudják adni. Ezért mondom, hogy a valós érték az, amit a piac ad érte. A belenyúlásnál nem tudom mire gondolt a fejlesztő, szerintem csak a win beállítások, registry, msconfog, stb esetében kikapcsolták a felesleges szolgáltatásokat, de ez csak egy tipp. Mindegy, szerintem is felesleges ezen tovább vitatkozni! Én indulok is dolgozni.