Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
zsigus
üzenetére
Oké, én elhiszem!
Csak azért írtam, mert én is küzdöttem a problémával! De sikerült úgy mogoldanom a TV beállításaiban, hogy "ne bántsa, keverje le" a hangot az optikai kimeneten. LG32LD420 Így most szól a TV is sztereóban, és az erősítő is 5.1-ben. Amelyiket felhangosítom, azt élvezem.
Pedig egy semmi extra LCD TV-m van, ami szintén nem tudja az 5.1-et, mert minek is tudná.... XBMCHC-t használok, de a géphez nem is nyúltam ezügyben. 1 Db HDMI kábellel van összekötve a TV-vel, ennyi.
És ha kábeltévén 5.1 néznéd a HBO-t, az is csak stereoban jönne???
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azért írtam, mert én is küzdöttem a problémával! De sikerült úgy mogoldanom a TV beállításaiban, hogy "ne bántsa, keverje le" a hangot az optikai kimeneten. LG32LD420 Így most szól a TV is sztereóban, és az erősítő is 5.1-ben. Amelyiket felhangosítom, azt élvezem.