- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoftver árakra én már abszolút nem emlékszem, nem én voltam a beszerző az esetek nagy részében, főleg eleinte, de később is csak nagyobbrészt ilyen csere-bere volt.
Nem egy C64 mennyiség, de a nehéz kezdet után azért akad egész sok jó játék ep-re, ill még a mai napig aktív néhány programíró és évenként kidobnak még egy-két új stuffot a jó öreg platformra (ezeket is érdemes/érdekes felfedezni az emulátoron is akár), ahogy a korábban jóval népszerűbb gépekre (C64, ZX Spectrum, Amiga stb) is csordogál még ez-az, nem is csak programok, hanem egyrészt a floppy/magnók és korabeli montirorok/tv-ék kiváltására való eszközök, másrészt mivel ezek már igen régi holmik, sok esetben bizonytalan működéssel, amit lehet megpróbálnak utángyártani (ep-én kifejezetten/tipikusan a billentyűzetfólia szokott elfáradni), helyettesíteni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az első számítógépünk 1988 táján egy Entreprise 128-as 8bites gép volt magnóval, amit akkoriban az M1-en úgy hirdettek,...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest