- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Írok én is párat:
Poco X4 GT
Poco F4
Motorola Edge 20
Nord 2 5G (jó vásár)
Oneplus 10R
Mi 10 5G
Realme GT2Ma ezek jó teljesítményű telefonok, normális kamerával és ma még friss szoftverrel. Viszont utóbbiban talán alternatívái az új Redminek, de nem az az új Samsungoknak.
A12-ről A14-ig kapják a Redmik a frissítést (nyilván a MIUI lehet magasabb is). Én hamarabb megvennék egyet a fentiekből A13-mal vagy esetleg A12-vel, mint az új Redmit A12-vel, ami A14-ig kap frissítést. Viszont az új Samsungok A13-ról indulnak 4 éves frissítésre, szóval mindenképpen a Samsungnál van az előny. -
janeszgol
félisten
Nem szarok, csak nehezen szokjuk meg ezt a (az amúgy reálisan megtörténő) változást. Én pl muteromnak egy A04s-t vettem. Az picit marad el az SD680-tól és csak 3/32. Fotóra, Teams-re, Youtube-ra elég. De csak erre a háromra. Szóval a két kicsi is elég lesz valamire. Azért egy SD680-on még a Genshin is elfut.
-
janeszgol
félisten
Ez így igaz, viszont akkor a Redmi árát meg kell szorozni kettővel, mivel négy év alatt kettő kell belőle, hogy mindig friss rendszered legyen.
Az való igaz, hogy a Pro és Pro+ nem rossz. Aki ilyet akar venni nem beszélem le róla.
De én lehet más szemlélettel mást vennék. -
janeszgol
félisten
Baj van. Leírok néhány tényt.
1, az A54 kamerában sokkal jobb, az A34 meg gyengébb, mint a Pro.
2, alapból A12-vel jött a Redmi és két év frissítést fog kapni. A Samsung A széria A13-al jött és 4 év fő verziót és 5 év biztonsági frissítést fog kapni. Tudod a szoftver az a láthatatlan valami, amit természetesnek és ingyenesnek veszünk. Nem, nem az.Hát ennyit. Természetesen az A54-et venném, az A34 vs 12 Pro kérdésben viszont nehezebben döntenék. Plusz ott van a Galaxy A33, ami szintén egy jó telefon, de az A53 is az. Szerintem akkor is Galaxy-t vennék.
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek egyik sem fogott meg. Kétszer annyiba kerülnek, mint amennyit érnek. Nem értem. 2020, 2021 tele volt Adreno 618 GPU-val felszerelt Redmi 6/64 és 6/128 kiszereléssel, tök jó kamerával, normális kijelzővel (oled is, meg nem oled is). Redmi Note 9s/10s, Note 8 Pro, Note 9 Pro stb. Erre kihoznak 90+ ezerért egy SD665 szintű telefont 4 GB memóriával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest