- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
szerintem az ilyen optikai processzorok kihalásra vannak ítélve. vannak sokkal egyszerűbb, olcsóbb és a mostani rendszerekkel/gyártástechnológiákkal kompatibilis, jobban miniatürizálható megoldások is (felületi plazmonok, magyar találmány). de majd úgyis a mostani processzorgyártók döntenek, hogy melyik technológiát alkalmazzák, ha majd egyszer le kell cserélniük a mostani gyártósorokat (vagy jobb esetben csak átalakítani).
-
-
mordeaux
tag
ez bizony komoly, asszem megvan a következő generáció neve, vagy a következő utánié:)
nem most lehet ilyenről először hallani, de azt nem gondoltam, hogy valaki meg is tudja csinálni mostanság -
sasa311
veterán
Ma hívták fel a figyelmemet erre a fajta processzorra, ami ''fénnyel'' működik. Sajnos nem nagyon találtam róla csak egy pár cikkeket, mint pl. ez: Bővebben: link
De magyarul sem frissebbet, sem konkrétabbat
Tudom, hogy ez a technológia, - ha egyáltalán ''átlagos júzernek'' elérhetővé is válik, az nem holnap lesz - de mégis látott már valaki ilyet? Meg ki mit tud róla?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest