- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Eheh, nagggyon melle.
A legtobb DJ kizarolag konzervbol dolgozik, megkapja a mintakat, aztan uccuneki. Ebbol szuletnek aztan a triggerelt negynegyedes szarok, amik Tiestoval egyutt sztem mar ot eve is vercikinek minosultek, dehat izlesek es pofozok.
Nyilvan vannak olyanok, akiket zenesznek tekinthetunk, nagyon szerettem peldanak okaert az Astral Projection kezdeti dolgait, de ok sem tudtak kilepni a sajat arnyekukbol.
Aztan masok szepen kukazgatnak (Fatboy Slim), es ezt piackepesse teszik, evvel sincs semmi gond, bar a Mushroom hasonlo jellegu munkassaga tobb tiszteletet ebreszt bennem, ok valoban a ''mufaj hatarait feszegettek''.
Az mar csak raadas, h anno kepes voltam 3 napon keresztul kevergetni a rogzitett gitarhangzast a Sound Forge-dzsal, dehat ez mar regen volt.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Projektor topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diabetes - Cukorbetegség
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 GAMING OC 3X WHITE Eladó!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest