- Google Pixel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Tyű a 3. kép kissé elnagyolt utómunkát kapott, és nem is igazán értem miért kellet
. Kicsit többet kéne foglalkoznod, a háttér "kiválasztásával" mármint, hogy kellőképp homogén legyen (vagy én nem is tudom). Kicsit többet foglalkozhatnál a gép beállításaival és jobban megismerhetnéd a géped, hogy ne csak Auto módba lövöldözz. Olvas el pár könyvet szaklapot ilyesmit... ha még nem tetted volna a géped használati útmutatóját, ahol az alap gépbeállításokat, feldolgozási lehetőségeket és kompozíciós szabályokat elsajátíthatod. Így első lépésnek ennyi, nem nagyon akarnék pontosabbat hozzáfűzni felesleges lenne, mert ha ezeket megteszed akkor kapásból jobbak születnek majd sztem.
De majd hátha még mondanak nálam okosabbat és konkrétabbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Kicsit többet kéne foglalkoznod, a háttér "kiválasztásával" mármint, hogy kellőképp homogén legyen (vagy én nem is tudom). Kicsit többet foglalkozhatnál a gép beállításaival és jobban megismerhetnéd a géped, hogy ne csak Auto módba lövöldözz. Olvas el pár könyvet szaklapot ilyesmit... ha még nem tetted volna a géped használati útmutatóját, ahol az alap gépbeállításokat, feldolgozási lehetőségeket és kompozíciós szabályokat elsajátíthatod. Így első lépésnek ennyi, nem nagyon akarnék pontosabbat hozzáfűzni felesleges lenne, mert ha ezeket megteszed akkor kapásból jobbak születnek majd sztem.