Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseA580
tag
válasz
TheMartin03 #3332 üzenetére
Szia!
Vajon ez az Emag volt vagy partner cég?
Mert nem mindegy.
A részlet pedig csak akkor fog levonódni ha hagyod, 0 vagy 1 Forintos limittel ez nem nagyon fog sikerülni!
Persze ehhez nem árt több, akár virtuális bankkártyát használni és nagyon meggondolni hogy mit használsz az Emagon fizetésre. -
TheMartin03
aktív tag
Visszaküldési kérelmet nyújtottam be az Emagnak a kézhez kapás után 1 héttel kb, aminek olyan határidőt szabtak, hogy dec 18 - január 2, és majd a futár keres.
Futár nem keresett, a visszaküldési kérelem lezárva, elutasítva.
A rendelésem harmadikán lett leadva, másodika már túl van a 30 napon, újat nem tudok benyújtani, az már más kérdés, hogy rendeléstől számítva 10 napra kaptam meg a terméket.
Lesz egy pár karikám az ügyfélszolgálattal.
Persze a részlet az most fog levonódni hetedikén... -
jeni
félisten
válasz
Wanderlust #3328 üzenetére
Ne vásárolj az Emagtól.
-
Benhill
senior tag
válasz
Wanderlust #3328 üzenetére
Nekem akkor van ilyen, amikor KH számlaszámot adok meg, ha MBH-sat akkor nem.
Tiltsd le addig avastot addig. -
Wanderlust
tag
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni az emag.hu-ról de ezt dobja be az Avast minden alkalommal amikor kártyás fizetésre kerülne sor:
Napok óta ez van. Töröljem az Avastot mert szar vagy valós a veszély amit jelez? Köszi!
-
echterion
nagyúr
Igen. Én ma pont ugyanígy jártam. Egy nyitókód, két rekesz, mert az egyik pakk emag-os volt, a másik meg Flanco-s és az emagos tegnap ért oda, a másik meg ma reggel (meg is lepődtem, mert még nem láttam az üzenetüket, csak egy csomagra számítottam). Először ki kellett venni az elsőből, majd utána nyitotta a másodikat, miután becsuktam az elsőt. Nem kellett kétszer kódozni.
-
mycso
veterán
Sziasztok, rendeltem emagon több terméket, több forgalmazótól (3 részre szedte az emag a rendelésem kiszállítását)
Tegnap megjött az első az easybox-ba, még nemvolt időm elmenni érte.
Erre ma kapom az üzenetet, hogy a fennmaradó 2 terméket is kiszállította az easyboxba, viszont a nyitókód ugyanaz, mint a tegnapi első csomag esetén.
Ilyenkor, ha nem veszem át, akkor egybepakolják a rendeléseimet?
Ma kiderül, mert megyek érte, csak furcsa, hogy ugyanaz a nyitókód.
-
roseA580
tag
válasz
Balikaa #3320 üzenetére
Szia!
Bent hagytad a dobozt az automatában? (én legalábbis igy olvastam)
Ha igen akkor nagyon rosszul tetted!
Ha nem hagytad benne akkor:Mindenképpen átkell venni az automatából a csomagot, csak a futártól tagadhatod meg az átvételt!Most már hiába van nyitó kódod mert a termék nincs nálad.Igy be sem tudod tenni az automatába.Másik probléma az hogy visszaküldesz esetén semmiféle címzés sem lehet a csomagon te meg rajta hagytad az eredetit.Ez is megakassza a visszaküldést.Pár hét alatt, sok idegeskedéssel, több ügyfélszolgálattal (Emag + futárszolgálat) egyeztetve azért megoldható.
Incubus:
Még egyszer leirom, nem lehet rajta semmi!
A futár tesszi rá mikor nyitja a boxot.
Több ismerősömnek emiatt több hét idővesztesége lett. -
Balikaa
csendes tag
Hello!
Biztos sokszor volt már téma, de a easyboxban visszaküldök egy terméket, mit kell ráírni a csomagra? Kinyitottam a dobozt, tök más, mint amit rendeltem, lefotóztam, visszacsuktam, emag oldalon kezdeményeztem a visszaküldést, írták, hogy ok, van automata nyitókód, de erről nem írtak semmit.Köszi
-
-cobra-
aktív tag
válasz
erdey_a #3317 üzenetére
Rábalux oldalán pedig ez áll:
"Az igényérvényesítés megkönnyítése érdekében az eljárás lebonyolítása azon vállalkozáson (üzleten) keresztül történhet, ahol a fogyasztó a terméket vásárolta. A vásárló oldalán az önkéntes jótállás érvényesítésével kapcsolatban felmerült költségek (pl. leszerelés, szállítás, stb.) a vásárlót terhelik. Termékcsere esetén az önkéntes jótállási idő újraindul." -
-cobra-
aktív tag
Én már lassan két hónapja küzdök velük egy hibás lámpatest kapcsán amit két éve vásároltam, és szerintük már nem garis pedig a jótállási jegy elég egyértelműen fogalmaz:
A jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
c) 250 000 forint eladási ár felett három év.
Értékhatártól függetlenül a Rábalux Zrt az alábbi önkéntes jótállást vállalja, mely tekintetében a 373/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet szerint jár el:
- 3 év cserélhető RÁBALUX saját márkás LED fényforrások esetében, ha az a csomagoláson jelölve van,
- 5 év beépített nem cserélhető LED fényforrást tartalmazó lámpatestek esetén és minden egyéb lámpatestre, ahol az a csomagoláson és a használati utasításban egyértelműen jelölve van. (A megfelelő rész aláhúzandó).
Én már feladtam a velük való küzdelmet, beadtam az összes bizonyítékot a Békéltetőnek, akkor mondják meg Ők a tutit. -
jeni
félisten
válasz
TheMartin03 #3314 üzenetére
Nekem meg az ügyfeles hölgy jelzett (trükközni kell,hogy ne a call centerrel társalogj) ,hogy már rég elutalták a pénzemet de még semmi jelzés nem volt a bankomtól,hogy megjött.
Állítása szerint 7 napja el is küldték az általam megadott számlára. -
TheMartin03
aktív tag
Én a csütörtök reggel benyújtott visszaküldési kérelemre még semmiféle megkeresést nem kaptam
-
válasz
Donki Hóte #3308 üzenetére
Futár már el is vitte, gondolom, hogy 30 napra fogják visszautalni a pénzt.
Elnézést kérek az EMAG-tól a rosszhiszemű feltételezés miatt, 16 óra körül elvitte a futár a visszaküldött csomagot, 22 óra körül a számlámon volt a visszautalt pénz
Ráadásul nemcsak a termék árát adták vissza, hanem a kiküldéskor felszámolt szállítási díjat is
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Ez ránézésre is gagyinak tűnik.
-
ggeleven
őstag
Aldiban is pont a héten van.
AMBIANO Indukciós főzőlap 13 990 Ft -
válasz
Ez már ránézésre is valami temus szemét, 500 forintot nem ér.
-
tahepa
senior tag
válasz
..és miért nem az ikeás verziót választottad? Minek kisérletezni mindenféle nevesincs vacakkal....
-
Vettünk egy ilyen indukciós főzőlapot.
Elképesztően gagyi az egész, a kezelőgombok a legvacakabb fólia-tasztatúrából vannak kialakítva, némelyik csak a sokadik gombnyomásra reagált.
Ráadásul olyan példányt kaptunk, amit már legalább háromszor visszaküldtek, doboza szakadt, gyűrött volt.
Miután a futár ideadta, fél óra múlva már töltöttük is ki a visszaszállításról az adatlapot. Futár már el is vitte, gondolom, hogy 30 napra fogják visszautalni a pénzt.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
HUN_Sector #3306 üzenetére
Ott nem tudom, mert azt mutatja, hogy "Csatlakozz most", az aloldalon meg az írja, hogy aktiválás folyamatban.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Genius előfizetést hol lehet lekapcsolni, nem találom az opciót. Folyton küldi, hogy sikertelen volt a fizetés.
-
jeni
félisten
válasz
Bandit21 #3303 üzenetére
ha megtartod szépen átdobozolod,ennyi lesz csak a gondod.
ha már be lesz szerelve és fix kábeles ha jól tudom akkor semmi se marad az elázott dobozban.
az már más kérdés,hogy ha ELROMLIK MAJD nem-e lesz elázásnak nyoma mert onnantól kezdve ugrik a garancia,ez van érvényben a mobiloknál,ha belül a matrica elszíneződik akkor az már nem garis. ez a tápegységeknél is van-e ilyen azt nem tudom. -
Bandit21
addikt
Köszi de Karácsony előtt pár nappal nagycsaláddal kizárt hogy egy táp miatt ami a futár valahol a földön tárolt Pestre menjek fel napra.
Amúgy két ünnep között rokonokhoz megyünk de ott sem fogok /szeretnék 2 órát ezzel tölteni.
Kényelmes már a mai világ de igazából akadályát se látom annak hogy egy 25 ezer Ft os elektronikai termék ne szakadatlan és elazva jusson el bárhová az országban mikor mindenütt ott a sok futár cég boxa.
Én Dorozsman lakom ami Szeged része tőlünk 200 méterre van egy hely ahol 3 féle box is van fox gls es sameday.Kizárólag a futárok hozzáállásan múlik hogy a sok cuccot amit amúgy biztos nem könnyű főleg Karácsony előtt szét hordani arra vigyáznak e.
Az enyémre sajnos nagyon nem vigyáztak. Ajándék lesz és nyilván így ahogy kinéz erre nem alkalmas és még ott a másik kérdés hogy mennyire áztak el a kábelek/ csatlakozók.
Patt helyzet mert 4 nap alatt ért ide ez így ha vissza küldöm elállás miatt és rögtön újat veszek se biztos hogy ideér 24-ig.
Az a legkisebb bajom lenne hogy kétszer lenne fizetve.A futár nem tudom hogy tudja ennyire semmibe venni más cuccat. Nekem ez felháborító. Ahhoz hogy a karton igy szét azzon ahhoz nem két percig kell vízbe legyen.
-
jeni
félisten
válasz
Bandit21 #3301 üzenetére
Ha van módod erre Elvira.
Visszaküldheted ingyenesen automatán keresztül az Emag felületen ha mégse tartod meg.
Panaszt azért mindenképp jelezd fotóval, írással!
Ha ott helyben csináltál róla képeket,ezeket elküldve miután az automatából kivetted.
Kérdés le lehet-e adni személyesen is? Vagy csak kizárólag automatán keresztül mehet a dolog?
Legalább megtudnád nézni a Parlamentet,a Budai várt,stb.... ,hogy ha már feljönnél pestre. -
jeni
félisten
válasz
Donki Hóte #3297 üzenetére
Igen de ne személyesen vidd oda hanem a futár által.
Át se veszik ha besétálsz a TMX szervizbe!
Inkább az Oktogon-hoz vidd ha ott leadható személyesen is.Bandit21
Bár ha nincs sérülés a kábeleken,nincs zárlat.
Alza vagy hasonló még ha be kel jönni érte? De viszont ha vissza küldőd kitudja mikor kapod vissza a pénzedet,legfeljebb az Etele Plázába bemenni és ott helyre tenni őket. -
Bandit21
addikt
Rendeltem egy eMAG által forgalmazott fsp hyper tápot vasárnap, ma csütörtökön került az easyboxba.
A gyári doboz egy gyári vékony fóliában volt, az pedig a szokásos fekete szürke eMAG kuka zsákban.
Korábban az ilyeneket külon dobozba tették.Az egyik éle fel volt szakadva a fekete és a gyári fólianak is. Nem lenne világ vége de a gyári doboz szét volt ázva.
Nem tudom elképzelni mi a fenét csináltak vele. Ha már szét cseszik minek vízbe tenni.Belül a táp külön fóliában volt de a csatlakozó végek pont ott ahol ázott.
Nem a világ vége de rohadt idegesítő.
Ha újat rendelek ziher nem ér már ide karácsonyig.Első blikkre nincs reklamació vissza küldöm vagy kussolok...
-
Köszönöm mindenkinek a választ
A TMX szerviz van a legközelebb hozzánk, teszünk ott egy próbát.
-
jeni
félisten
válasz
Donki Hóte #3292 üzenetére
A Samsung Shop-ban is leadhatod.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Jobban jársz ha a Samsungnál intézed közvetlenül, még ha fizetni kell a futárért is.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-
jeni
félisten
válasz
Emag leadhatod,Etele Plaza valamint TMX futárt tudsz kérni. Az automatába én nem tenném be.
-
Vettünk EMAG-on egy Samsung telefont, ami kezd elromlani. A forgalmazó az EMAG volt, a telefonhoz EMAG garanciajegyet adtak.
Ezzel a garanciajeggyel lehet a Samsung szervizbe vinni a telefont, vagy az EMAG-nál kell kezdeni a dolgot?
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Mennyire tartja be a Sameday mostanság a szállítási határidőket? -
Sziasztok,
azt miként lehet megtudni, hogy egy garanciáls javitási kérelem hol tart? Diácskával való "beszélgetés" során, szervíz, termék garanciák menüpontoknan nem találtam infót.Elvileg rendeltem futárt mára, de még nem jött semmilyen értesítés és szerettem volna megbizonyosodni róla, hogy egyáltalán regisztrálódott-e a kérésem, hol tart a töténet.Válaszatitokat előre is köszi.Közben megtaláltam az összefoglalóban -
-cobra-
aktív tag
-
jeni
félisten
válasz
spiritex #3284 üzenetére
Én is idegeskedjek? 2400Ft
Dec.3-n amit rosszat küldek azonnal vissza küldtem és azóta a futár császkál vele.
KÖZBEN KÉRTEM másikat és a csomagautomatában van de azt már át se veszem mert ugyan az a Román küldő webshop.
Inkább az Aliról rendeltem meg.
Lehet ma bemegyek az Etele Emagba úgyis mellette megyek el és megkérdem mit szaroznak ennyit? Rákérdezek mellette,hogy miért szüntették meg a személyes átvételt? -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #3283 üzenetére
A 15-ik helynél kiraktak a várakozási sorból... Felül a DIA helyett megjelent, hogy Ügynök, és, hogy csevegés elkezdve, de nem tudtam neki írni semmit, nem volt Küldés gomb, Enter-re meg nem reagált... ő meg miért is írt volna... Most újrakezdtem a folyamatot... 32-ik vagyok... Szélhámosok...
-
jeni
félisten
válasz
spiritex #3281 üzenetére
Jelezni kell,hogy nagy eséllyel másnak szállították ki a csomagot. Az,hogy fele annyiért veheted meg az nem biztos,hogy hamisítvány,hanem gondolom régi cucc vagy akkor volt a fekete péntek.
ezt próbáld meg: hátha itt segítenek,mert elvileg ha sikeres a kapcsolás akkor élő személlyel tudsz egyeztetni.
emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt -
spiritex
veterán
Tudom, hogy nagy hibát követtem el azzal, hogy a marketplace-ről rendeltem, és előre kifizettem a terméket (egy -gondolom- hamisítvány Logitech egérről van szó, mert fele annyiba kerül, mint máshol), de a lényeg, hogy -ahogy a képen láthatjátok- 22-e óta nem történt semmi a szállítással, majd ma hirtelen a végére ugrott, hogy ma hajnalban kiszállították, ami persze nem igaz.
Mi ilyenkor a teendő???
Reménykedhetek még, hogy megkapom legalább a hamisítvány terméket, vagy ellopták a pénzemet is?
Lehet ezzel fogyasztóvédelemhez fordulni? -
Sanyi.mTs
addikt
emag forgalmazású termék, 2025. áprilisig garanciális (emag oldalán látom), de a szerviz menüpont alatt nem tudok rá hibajegyet nyitni, akkor mit kell csinálnom?
-
roseA580
tag
Ezért kellene mindenből csak az "eredetit" használni!
Nekem sem az EMAG-gal sem a DIGI-vel nincsen különösebb problémám! (egykét kivétel azért már nekem is akadt)
Csakhogy én már nem Magyarországon élek, igy könnyen beszélek.
Sajnos Magyarországon már ezek sem úgy működnek ahogy kéne. -
jeni
félisten
Én már oda se megyek a Easy automatához.
Tegnap rögtön vissza is küldtem a Pcie 4x adaptert mert másodjára sem megfelelőt küldtek. Az 1x verziót kellett volna helyette.
Első küldésnél meg nem adták az SSF lefogatót hozzá holott a megnevezésben és a fotó alapján járt hozzá.
A mostani 3db szintén a Venntto Enterprise adta fel és az automataban van. De gyanítom ugyan azt adtak fel. Mióta nem lehet személyesen átvenni az Etele Emag boltban azóta azt küldenek amit akarnak. A többi Budapesti boltot meg csak úgy bezárták.
Azt írnám inkább Kínából kell rendelni mert azt biztosan megkapja az ember és ami hirdetve is volt. -
erdey_a
addikt
korlátlan pénzmaggal lehet válogatósnak lenni, de ha az ár is számít - és éppen az emag a legolcsóbb az adott termék esetében - akkor ugyan miért ne lehetne náluk vásárolni?
volt már pár garanciális ügyem és elállásom az emagnál, meg háromszázezres vételem is és mindig, minden megfelelően zajlott. mindig az kiabál, akinek a háza ég.
az emag árai manapság nem olyan jók, kevés az akció, de még mindig megbízható bolt.
nem a marketplaceről beszélek, természetesen. -
válasz
spleenszuru #3269 üzenetére
Nalam alap, hogy draga muszaki cuccot nem emagon veszek.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #3267 üzenetére
Emag Chat Support szerint lehetséges, csak pár nappal tovább tart.
Csodálkozom, hogy találtam menüpontot, ahol lehet húsvér emberrel beszélni. -
TheMartin03
aktív tag
Arra gondolok, hogy mivel kamatmentes részlet, és az első kifizetésem majdhogynem 30 nappal később van, mint a kézhez kapás lesz (tehát majdnem egyezik az első törlesztő a visszaküldés határidejével), ezért elméletben nem tűnik vészesnek...
Természetesen fogalmam sincs, hogy a bank és az emag egymás között hogy box-olják le, de sehol nem láttam leírva, hogy részletre vásárlás esetén ne lehetne elállni. -
jeni
félisten
válasz
TheMartin03 #3261 üzenetére
Ez mondjuk rizikós mert a hitelt is rendezni is kellene majd emiatt is.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Vettünk egy kuktát, és szeretnénk elállni tőle. Na most azt írja a weboldal, hogy konyhai sütés-re főzésre alkalmas eszközöket csak bontatlan gyári csomagolásban lehet visszaküldeni.
Ez nem jogellenes?Egyébként a kukta szelepjein nincsenek furatok. Szerintünk ez nem normális.... Vízzel kilett próbálva, szelel mindenhol a szelepfej alatt, de az nem biztos, hogy normális.
Létezik olyan kukta, hogy nincs furat a szelepfej oldalán?
Ha a nagyobb 7L-es változatnak a képeit nézem meg, azon már van, sőt az EMAG oldalán lévő 5L-es (amit vettünk), azon is van. -
jeni
félisten
Ma is olyan terméket vettem át ami nem azonos azzal amit rendeltem!
PCie 1x helyett PCIe 4x NVME adaptert kaptam!!! -
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Olyan tapasztalat esetleg van, hogy a részletfizetéses, áruhiteles rendelés és az elállás kombinációja probléma lehet-e? -
válasz
spleenszuru #3258 üzenetére
Elég nagy összeget szeretnék fizetni emagon (500k+)
Bátor ember
-
erdey_a
addikt
válasz
spleenszuru #3258 üzenetére
rendszeresen revolut virtuálissal fizetek az emagon, az is van beregisztrálva. tehát igen, működik, elfogadják.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Elég nagy összeget szeretnék fizetni emagon (500k+), mivel utánvétet nem enged 300k fölött.
Kérdésem az lenne, Revolut virtuális kártyát gond nélkül elfogad a rendszerük?
Fontos, hogy nem egyszer használatost, hanem virtuálisat, amit egyébként eddig minden elfogadott gond nélkül, kivéve a Kaspersky.hu.Köszönöm előre is.
-
Dictator^
veterán
Amúgy van 100 poszt arról, hogy ne vegyetek partnertől, csak az eMAG-tól, ezek után még minden 4. poszt, hogy hamis dolgot kapott egy partnertől..
-
oak
tag
Atrap nevű partner hamis Legot adott el BF-n. Kerüljétek!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
HUN_Sector #3249 üzenetére
Kb annyira érdekli az Emagot ha atvernek, mint a Vaterát: a saját jussukat elteszik, majd a vállukat vonják és tovabbzavarnak az eladohoz vagy ha tovább vergődöl, akkor lezárják annyival, hogy ha bajod van akkor menj a rendőrségre.
-
válasz
fogyasztóvédelemnek jelezd nyugodtan.
aha, persze
-
erdey_a
addikt
válasz
Velük kötötted a szerződést a rendelésre
ez tévedés
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Dead_slow #3246 üzenetére
Én pont egy orochi v2-t használok (euronics, 26000 környékén volt).
Ha kell összehasonlító fotó külsejéről, belsejéről, szólj.Az emag idehaza beregisztrált piactér. Velük kötötted a szerződést a rendelésre, nekik kell jelezned az elállást. Ha elutasítanák, a fogyasztóvédelemnek jelezd nyugodtan.
Orrba-szájba tele van már tolva a marketplaceük hamisítvánnyal. -
Benhill
senior tag
válasz
Dead_slow #3246 üzenetére
Ha megy a profilodban a visszaküldés funkció az egérre, akkor küld vissza ha akarod.
Két dolog történhet:
1. Visszakapják az egeret, te visszakapod a pénzed.
2. Nem lesz se egered, se pénzed.eMAG nem fog segíteni, csak továbbítja az üzeneted a kereskedőnek.
En 2x már megszívtam, megoldás nem kell rendelni külföldi forgalmazótól.
-
Dead_slow
tag
Sziasztok,
BF alatt vettem egy Razer Orochi v2 egeret az EMAG marketplacen [link].
Feltunoen olcso volt, de ugy voltam vele, az EMAG megbizhato, es BF van.
Mint kiderult az eger hamisitvany, nem lehet beregisztralni a Razerhez S/N alapjan(razer synapse sem ismeri fel), a szenzor es a mikrokapcsolok is mashogy neznek ki.
Kesobb redditen is talaltam threadet, hogy aliexpressen viszont pont ilyet arulnak.
A kerdes a kovetkezo:
Van lehetosegem a 14 napos elallasra, de nem szeretnem az egeret nemetorszagba visszapostazni sajat koltsegen, leven, hogy atvertek/megkarositottak.
Van valakinek azzal tapasztalata, hogy az emag, hogy kezeli a hasonlo problemakat, mennyire kell bizonyitekot gyujtogetni arrol, hogy amit vettem valoban hamis, visszaadjak-e a penzem elallas nelkul stb?
Elore is koszonom! -
lala666
őstag
válasz
Darth_Revan #3243 üzenetére
Nekem ma reggel hozták.
-
finest
addikt
válasz
Darth_Revan #3243 üzenetére
Ja.
-
Darth_Revan
veterán
Más is járt úgy idén hogy BF-en vett TV-t a HDT napok óta pihenteti a raktárban ?
-
hurenzon
senior tag
válasz
Darth_Revan #3241 üzenetére
Emag cetelem szünetel . Üzletben nem használható .
Utolsó , Etele üzletük várhatóan márciusban fog bezárni .
-
Darth_Revan
veterán
Több fotóalbumot rendeltünk, amiből most kettőt kivettek, mert azt írták nincs raktáron. Külön megnyitva az oldalt viszont azt írja a termékhez hogy raktáron és lehet is új rendelést leadni kettőre. A franc se érti
-
-cobra-
aktív tag
Rábalux oldalán olvastam:
A jótállási igény érvényesítése és a követendő eljárás
A hibás teljesítéssel érintett terméket a Rábalux kicseréli, illetve amennyiben ez nem lehetséges, akkor a vételár megtérítésre, illetve jóváírásra kerül. Az igényérvényesítés megkönnyítése érdekében az eljárás lebonyolítása azon vállalkozáson (üzleten) keresztül történhet, ahol a fogyasztó a terméket vásárolta. A vásárló oldalán az önkéntes jótállás érvényesítésével kapcsolatban felmerült költségek (pl. leszerelés, szállítás, stb.) a vásárlót terhelik. Termékcsere esetén az önkéntes jótállási idő újraindul.Illetve ECC-n is ez áll:
Kihez forduljunk, ha a megvásárolt termékkel kapcsolatban minőségi kifogásunk van?
Fontos kiemelni, hogy amikor egy fogyasztó terméket vásárol, a vásárlás kapcsán a termék eladójával kerül szerződéses jogviszonyba. Tehát a termék meghibásodásával kapcsolatos panaszunkkal minden esetben ahhoz a kereskedőhöz forduljunk (abba a boltba fáradjunk vissza), ahol a terméket megvásároltuk.
Sok esetben sajnos előfordul, hogy a fogyasztó az eladótól azt a tájékoztatást kapja, hogy a hibás termék miatti panaszával forduljon a szervizhez vagy a gyártóhoz. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ilyen tájékoztatást a fentiekben kifejtettek miatt nem vagyunk kötelesek elfogadni, mivel minden esetben a terméket értékesítő forgalmazó lesz a termékhez kapcsolódóan a jótállásra, illetve szavatosságra kötelezett fél. -
válasz
Rodzser Mór #3238 üzenetére
Igen, ilyenkor a gyártóval célszerű felvenni a kapcsolatot, hátha ők nem hajtanak el. Emag egy szarrágó banda.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
-cobra- #3158 üzenetére
Újabb eMAGos gyöngyszem következik.
Két éve vásároltam három Rábalux LED-es mennyezeti lámpát, amiből egy most megadta magát. Jeleztem a chat-en az ügyfélszolgálatnak, felvettek egy hibajegyet, majd egy hét múlva leráztak egy rövid üzenetben, hogy már nem garanciális a termék.
Elküldtem nekik a számlát majd a jótállási jegyet, amely egyértelműen leírja hogy erre a termékre 5 év jótállás jár:"Értékhatártól függetlenül a Rábalux Zrt az alábbi önkéntes jótállást vállalja, mely tekintetében a 373/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet szerint jár el:
- 3 év cserélhető RÁBALUX saját márkás LED fényforrások esetében, ha az a csomagoláson jelölve van,
- 5 év beépített nem cserélhető LED fényforrást tartalmazó lámpatestek esetén és minden egyéb lámpatestre, ahol az a csomagoláson és a használati utasításban egyértelműen jelölve van. (A megfelelő rész aláhúzandó)."Azóta többször is próbáltam velük kapcsolatba lépni, de teljesen ignorálják a leveleket, semmi reakció. Várok még, aztán lehet megírom a Békéltetőnek, csak már kezdek belefáradni az állandó sz*rakodásba....
-
válasz
TheMartin03 #3233 üzenetére
Szerintem gondoltak a tavalyi blamára, mikor 2-3 hetet kellett várni sok rendelésre. Most azt látom mindegyik rendelés melle alapból a dec6. került. Nekem van amit, megkaptam már, pedig először nekem is dec 6. volt. Van ami meg ott áll a várakozási sorban.
Majd jön, nyugi
-
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
BF akciókor leadott TV rendelésem dec 6-ot ír kiszállításra.
Van esély, hogy valóban akkor hozzák, és ülnek rajta 3 hetet?
Reggel 7.30-kor rendeltem, és a státusz nem változott sikeres fizetésről egy tapottat sem. Ez persze önmagában nem biztos, hogy már most probléma.
A kiszállító cég CURIER HU, jelentsen ez bármit is...Illetve visszaküldéssel kapcsolatban van általános tapasztalat, ha nem vállna be?
TV-nél (65") ez hogy zajlik, tekintve hogy egy nagyobb csomagról van szó?Köszi!
-
válasz
tothjozsi96 #3230 üzenetére
Pontosan
Igen, akkor fizetős lesz -
válasz
Rodzser Mór #3228 üzenetére
Én úgy gondolom, biztosan találok vmit majd amire el tudom használni
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszönöm. Akkor végülis érdemes, mert 0 Ft-bva kerül. Bár ha jól emlékszem, akkor 10.000 Ft vagy fölötte vásárlás esetén él a kupon. Meg kéne keresnem a leírást...
itt van:
elég nyakatekert.https://s13emagst.akamaized.net/layout/hu/static-upload/genius-voucher-kampanyszabalyzat-2024-11-04-17.pdf
És igen, 10000 Ft vagy több költést el kell érni. Pdf-ben 4.9. pontban.
-
válasz
Rodzser Mór #3225 üzenetére
Ma még kapsz érte 5x1000Ft kupont, ennyi.
-
Rodzser Mór
senior tag
Szia.
Szerintem nálam már átbillent a nem emag által forgalmazott cuccok aránya. Na nem vásárolok olyan sokat, sem nagy értékben. Eddig még nem volt probléma belőle. Egy ilyen nem emagos cuccot is vissza tudtam küldeni (mert rosszat küldtek) ingyenesen a csomagautomatán keresztül és a pénzt is visszakaptam.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Mai nap a kedvezményes Genius Deals meghosszabbítási határidő, 4990 Ft.
De ha nem hosszabbítom ma meg (hanem valamikor később), akkor mi lesz?Később már nem lehet ezt meghosszbbítani, illetve előfizetni rá?
Vagy kérdezhetném úgy is, hogy mi a hátránya, ha nem fizetek ma ki rá 4990 Ft-ot? -
ggeleven
őstag
Tegyük hozzá, hogy szerintük elég. Tavaly valamikor elkezdték nyomni, hogy sokkal jobban rámennek a marketplace partnerekre és ha innen nézzük, akkor persze nem kell saját bolt. Gonoszan mondanám, hogy azért is, hogy minél kevesebb helyre lehessen bemenni reklamálni.
Mondjuk mindegy persze, mert MP cuccal ott elhajtanak egyből. Fogalmazzunk úgy, hogy változott az üzleti modell.
-
S@c@
őstag
Ha Emag tól rendeltem és elállok 20ik napon, leadtam személyesen a készüléket a westendbe akkor mennyi idő után kapom vissza a pénzemet?
-
Ramoskaa
senior tag
Nem szép ,az lenne a normális, amennyiben nem tudják se javítani, se pótolni. Mit kezdjek azzal a pénzzel már ,ha azóta 2x-es áron jutnék már csak hozzá.
De lehet én gondolom rosszul.
Egyébként egyelőre szó sincs róla, mert remélhetőleg javítható ,de ezen a szituáción agyaltam a napokba. -
totyak
aktív tag
Sziasztok! Nem vagyok nagy géniusz az online piactereken, de most szeretnék vásárolni emag-ról egy kis elektromos készüléket. Nem az emag a forgalmazó, hanem valami román cég. Azt szeretném megtudni, hogy mi van akkor, ha már eleve hibás terméket kapok, vagy garanciaidő alatt meghibásodik? Saját költségemen vissza kell juttatnom romániába, esetleg magyarországon valahova, vagy az emag küld érte futárt ingyen? Köszönöm a segítséget.
-
Ramoskaa
senior tag
Köszönöm.Valószínűleg a kuponok s kedvezmény csak, bár egyébként így se dràga
Lenne egy kicsit off kérdésem. Bár emagtól van a cucc.. Szóval vissza kellett küldenem gariba egy akksis porszívót.
Mi van akkor , ha javíthatatlan és pénzt adnának vissza? Viszont azóta a forgalmazás megszűnt és a porszívó ára kb duplájára ment fel azóta. -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Az emag genius alapára akció nélkül mennyi? 4990Ft?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest