Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
spiritex #3284 üzenetére
Én is idegeskedjek? 2400Ft
Dec.3-n amit rosszat küldek azonnal vissza küldtem és azóta a futár császkál vele.
KÖZBEN KÉRTEM másikat és a csomagautomatában van de azt már át se veszem mert ugyan az a Román küldő webshop.
Inkább az Aliról rendeltem meg.
Lehet ma bemegyek az Etele Emagba úgyis mellette megyek el és megkérdem mit szaroznak ennyit? Rákérdezek mellette,hogy miért szüntették meg a személyes átvételt? -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #3283 üzenetére
A 15-ik helynél kiraktak a várakozási sorból... Felül a DIA helyett megjelent, hogy Ügynök, és, hogy csevegés elkezdve, de nem tudtam neki írni semmit, nem volt Küldés gomb, Enter-re meg nem reagált... ő meg miért is írt volna... Most újrakezdtem a folyamatot... 32-ik vagyok... Szélhámosok...
-
jeni
félisten
válasz
spiritex #3281 üzenetére
Jelezni kell,hogy nagy eséllyel másnak szállították ki a csomagot. Az,hogy fele annyiért veheted meg az nem biztos,hogy hamisítvány,hanem gondolom régi cucc vagy akkor volt a fekete péntek.
ezt próbáld meg: hátha itt segítenek,mert elvileg ha sikeres a kapcsolás akkor élő személlyel tudsz egyeztetni.
emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest