Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van amikor nem zárja be valaki rendesen amikor kivette a saját cuccát. Én is legutóbb beütöttem a kódot, hallottam egy kattanást, de amikor odanéztem nem láttam egyet sem kinyílni, a rugó nem lökte ki az ajtót, úgy kellett végigpróbálgatnom a rekeszeket, hogy melyik van nyitva. Így ha pont olyat sikerül volna kinyitnom ami egy másik emberke nem bezárt rekesze volt, akkor ugyanígy járhattam volna. Szóval nem feltétlenül user error.
-
DS39
nagyúr
válasz
BenyPotter #2846 üzenetére
De hogy tudsz rossz fiókot nézni?
A rendszer nyitja ki megfelelő ajtót. -
zolnagy
őstag
válasz
BenyPotter #2846 üzenetére
Ahh, akkor ez nem egyedi sajnos. Kíváncsi vagyok én is, mi lesz, majd jelzek.
-
BenyPotter
újonc
válasz
zolnagy #2845 üzenetére
Csao, én is felhívtam ma őket, szerintük be se raktam a csomagot. Ügyintézőnek elmondtam, hogy beírtam a kódot, kivágódott egy ajtó, beleraktam a csomagot, becsuktam az ajtót, és eljöttem. Nekem is a raktárvezetőre hivatkoztak, illetve a 2 napos határidőre, ezt elmondtam egy Emag-os ügyintézőnek (nem, nincs jobb dolgom egész nap mint az ügyfélszolgálatot vegzálni), aki szerint a sameday ilyenkor visszanézi a kamerát, hogy mi is történt.
Gondolom ahogy én nem jó fiókba tettem (/s), hanem egy véletlenszerű fiókba, úgy te se a rendes fiókodat nézted, csak egy véletlenszerű üreset (/s, nyilván nem nézlek hülyének, csak rád vetítettem, amivel ma engem megvádoltak).
Majd jelezz ha megtudsz valamit a magasságos raktárvezetőtől
-
zolnagy
őstag
Úgy látom, másnál is volt olyan, mint most nálam. A kérdés, hogy másnál mi lett a vége, megkapta a rendelt terméket? Ha igen mekora átfutással?
A story: A múlt héten rendeltem 2db telót a gyerekeimnek emagról (~250e, amit elutaltam). Tegnap jött a kód az easyboxba. Kinyitom és nem volt benne semmi…
Felhívtam a megadott Sameday panasz számot, egyeztettem mára egy házhozszállítást (mert íziboxba még 1x nem lehet), de mivel 16:00-ig nem jött semmi visszaigazolás és a futár sem jött persze, felhívtam újra őket. Azt mondták, vizsgálják az ügyet és továbbították a raktárvezetőnek (?), vagy kinek, aki nem jelzett vissza még. Ha 2 nap múlva nem jelentkeznek, akkor hívjam újra őket.
Közben az emag ügyfélszolgálaton is leírtam a bajom, arra jött egy szám, hogy rögzítették, aztán azóta semmi...
Mire számítsak szerintetek? -
Xtomi
tag
Jól tudom hogy mostanában Budapesten 2x szállítanak ki naponta boxba?
-
Dictator^
veterán
válasz
BenyPotter #2828 üzenetére
Szia
Nem tud olyat csinálni a futár, hogy nem veszi ki a boxból.. max akkor, ha nem kóddal tetted be, csak simán beraktad egy nyitott rekeszbe.. -
BenyPotter
újonc
Frenetikus, köszi az infókat.
Bármi tipp, hogy mit tudok tenni azon túl, hogy az alulfizetett ügyintézőket traktálom a fájdalmammal újra és újra?
-
Because
őstag
válasz
BenyPotter #2833 üzenetére
A visszaküldések menüpont alatt már látom, hogy fogadták a terméket.
Nálad így akkor tényleg eléggé elhúzódik :/ -
vargalex
félisten
válasz
echterion #2831 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja, ha elmentett bankkártyával fizettél, akkor automatikus velejárója a fast refund szolgáltatás. Többen írták már itt, hogy berakták az automatába és szinte azonnal meg is érkezett az utalás. Esetemben éppen hétvége volt, hétfőn reggel érkezett.
-
válasz
BenyPotter #2834 üzenetére
Csak ha elmentett kártyával fizetsz, akkor él ez az opció.
-
-
Because
őstag
válasz
BenyPotter #2830 üzenetére
Ahogy korábban írtam én a követést hiányolom. Te honnan tudod, hogy még a box-ban van?
-
echterion
nagyúr
válasz
BenyPotter #2830 üzenetére
Igen, kártyával fizettem, de nem volt semmi fast refund dolog. Két párat rendeltem, és az első pár cipő (a nagyobb méret) jó lett a meglepettnek, így a másik csak ment vissza az automatába mindenféle kibontás nélkül, ez le is írtam visszaküldéskor az emag-os visszaküldési form-on.
-
BenyPotter
újonc
válasz
echterion #2829 üzenetére
Online fizettél? Ahogy láttam ott van ez a fast refund lehetőség. Én "ostoba" utánvéttel rendeltem, mert hát ugye okos, dörzsölt felhasználó első rendelésnél nem fizet előre...
Nekem azt mondták (emag, chaten), hogy miután visszaért a cucc, 15 munkanapjuk van megvizsgálni a terméket, és ha jóváhagyják akkor 10 munkanapon belül visszakapom a pénzem, ami azért kalandos, mert még a májusi fizumat se kaptam meg, de mire az Emag fizet, már a júniusi is a számlán lesz.
Szerk; helyesírás
-
echterion
nagyúr
válasz
BenyPotter #2828 üzenetére
Én tán 1-2 hete küldtem vissza egy pár bontatlan cipőt, még ki se vette a futár a box-ból a cuccot, már kaptam is a visszatérítést. Max. egy napot kellett csak várnom.
-
BenyPotter
újonc
Valakinek van tapasztalata mostanában visszaküldésre? Múlt hét hétfőn vettem ki, és 1 óra múlva küldtem vissza terméket (most már tudom mi a különbség a 4,5 és 5,5 mm-es Asus töltők között), de egy hete az
slowboxbaneasyboxban várja a futárt.Az Emag csak a türelmemet és a megértésemet kéri, a SameDay elérhetetlen, egy 2 hetes disclaimer van az oldalukon, hogy kapacitásproblémákkal küszködnek. Én ezt mind értem, de a VIII. kerületi boxot azért heti 1x kellene tudni üríteni.
Volt valakinek afférja velük ilyen téren mostanság? Fogyasztóvédelemmel nem fenyegetőztem, ha velük kellene intézkednem azzal csak egy másik lyukat ásnék, hogy a meglévő kupac földemet beleszórjam.
Szerk: Emag által forgalmazott termékről van szó.
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv.
Mikorra várható a szállítás házhoz ami az emagtol van?
Tv-t rendeltem múlt hét kedden, kifizettem előre. Pénteken jött sms hogy "a mai napon kerül kézbesítésre", futár száma. Futár száma nem elérhető. Mai nap Hétfőn és egyben az utolsó határidő napon sms "mai nap kerül kézbesítesre" sofőr száma (már más szám mint a korábbi). Hívom 2 óránként, kinyom, nem veszi fel. Most már 17 óra van de még mindig sehol semmi.
Mi a fenét csinálnak, mikor jön, mik a tapasztalatok, mert totál megbízhatatlan tróger hozzáállás ez. Legalább valós infót adjanak mikor jön, vagy vegye fel a futár a telót.
Már annak örülök ha egyben kapom meg a tvt mert így az játszódik le előttem mint ha össze vissza dobálnák, szállítják stb. -
echterion
nagyúr
válasz
atiska007 #2825 üzenetére
A videós azonosítást általában neked kell kezdeményezni az általuk email-ben küldött linkről, adott időablakban a adott határidőig. Sztem néz meg, mit küldtek, valszeg ott lesz benne egy link a tudnivalókkal.
Le vagyon foglalva a cucc emag-nál, a folyamat végéig nem fogják eladni másnak. -
atiska007
senior tag
Emag általában mennyit vár Cofidisre?
Rendeltem egy naaaagyon akciós TV-t cofidissel, még május 24.-én.
Azóta folyamatosan b..gatom cofidist és akkor arrébb lökik a kérelmet. Ott tartok, hogy elfogadták az irataimat/keresetit, talán valami videós azonosítás van még hátra.Félek, hogy addig húzzák, míg emag azt nem mondja, hogy na ennyiért már nem adjuk a tv-t (elfogyott, meghalt vagy valami más béna kifogás)
Kell ettől tartanom? Mik a tapasztalatok?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Mit lehet olyankor tenni ha Genius Deals akcióban -20% kupon szerepel, de csak 15% kedvezményt adott? Fiókomban nem volt csak 15%-os kupon.
Kávék közül választottam 2 félét.
Diával nem igazán tudok erről chatelni.
Megvettem így is, mert ha jól tudom máig érvényes a kupon csak így elég bosszantó.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Because
őstag
Sziasztok!
Visszaküldök egy csomagot, Easybox-ba ma raktam be.
Erről kell kapnom értesítést? Hogy a terméket elhelyeztem valami, stb... mert semmi se jött róla.Köszönöm
-
törölt tag
válasz
vargalex #2816 üzenetére
A legjobb partnerük az evoMAG, és még a nevét is direkt így írja. Ha nem jók a fényviszonyok, rosszul lát az ember picit simán eMAG.
Régen ahol laktam volt egy Mangal Ilona mittudoménmi Kft. Piacokon és hentes üzletekben árultak. Elég volt egy nagyobb rés, a "Mangal ica termékek" feliratnál csak egy 2-3x nagyobb rés volt, mint a többi betű között, tehát nem egy szóköznyi, csak szemléltetni szeretem volna és árulták az olcsó húst, megtévesztve az embereket, mint mangalica termékek.
-
vargalex
félisten
Egyáltalán eMag volt az eladó?
Én egyébként most vettem a gyerekeknek telefont az eMag-tól. Hozzá rögtön választottam is tokot, aminél tisztában voltam vele, hogy nem az eMag az eladó. A telefonok másnap az EasyBox-ban voltak és a tokok annak ellenére, hogy Bulgáriából érkeztek, a 4. napon szintén megérkeztek az EasyBox-ba. Egyébként kicsit megtévesztő, mert a cég neve: ShopMobile HU.
-
ödönke
aktív tag
Hiába reklamáltam online. Ígérték, hogy küldenek levelet. Természetesen nem küldtek. Vicc kategória ez a cég. Temuról gyorsabban idér.
-
xact
tag
Sziasztok!
Akcióban vásárolt telefonnal kapcsolatban lenne kérdésem, ugye adtak hozzá ajándékot (antivírus+Voda SIM-t), gondolom azt is vissza kell adni elálláskor ugye?
Telefonnál kell figyelni valamire, állapotra gondolok, nyílván nem karcoltam össze. -
ggeleven
őstag
válasz
Rodzser Mór #2812 üzenetére
A bal felsőben ez a
cimke csak amiatt van akár külsős szállítónál is, mert használható rá a genius ingyen szállítás(ok egyike).
Ezek meg jelentik azt, hogy kuponkedvezmény van rá (amennyiben aktiválod):Egyébként gondolom valami olyan miatt nem aktív alapból, mert akkor lehet azt az árat kellene feltűntetniük, mint az elmúlt időszak legjobb ára (nem vagyok jogász és nem is nyálaztam át a jogszabályt). Így meg hogy nem kapjuk meg automatikusan gondolom ki lehet bújni az új jogszabályi kötelezettség alól (pontosabban be kell tartani, de mégsem kell elárulniuk, hogy mennyi is volt az elmúlt X hónap legjobb ára).
Illetve ha nem nyomnak rá a kupon alkalmazására, az egy kis plusz pénz. Persze ez sokkal inkább kontraproduktív, mert ha a vásárló átverve érzi magát, akkor feketelistára teszi az egész platformot. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Benhill #2811 üzenetére
Így, ahogy mondod.
Ha nincs aktiválható kedvezmény, akkor mi a francnak van kint a megnyomható/aktív gomb az Alkalmaz-ásra?
Ha pedig van ilyen extra kedvezmény, akkor miért nem aktív önmagától a kedvezmény, miért kell gombot nyomogatni hozzá? Agyrém!
A mostani
"Az utalvány nem alkalmazható a kosárban található termékekre."
helyett azt kéne kiírni, hogy egyértelmű legyen pl.::
"Az utalvány nem alkalmazható a kosárban található termékekre, mert nem tartalmaz Genius Deals kategóriába eső termékeket."
Máris tisztább lenne a kép.
-
Benhill
senior tag
válasz
Rodzser Mór #2809 üzenetére
Szerintem sincsenek jól elkülönítve a kuponok, belezavarodik az ember mire rájön, mi mihez és mivel használható.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi.
Kezd letisztulni.Egyébként most rákattintottam, belementem a "Barkács és autó" kategóriába
https://www.emag.hu/label/Genius-ajanlatok-2024-05-27-06-02-Barkacs-gepek-es-kiegeszitok?ref_label_campaign=genius-deals-2024-05-27-06-02_barkacs-es-autoÉs itt a felsorolásokban vannak olyanok, amin nincs kint a Genius Deals címke viszont itt mégis fel van sorolva. Akkor most hogy van ez?
Továbbá a fejlécben ez van:
* és ** megcsillagozva.
Viszont a * és ** csillagra ezen a weboldalon nincs magyarázat, leírás.Slendrián, pongyola az egész.
Ezt átnézi valami hozzáértő felettes? Szerinte ezek így jól vannak? -
kóóó
aktív tag
válasz
erdey_a #2800 üzenetére
Mondtam nekik, hogy a pénzt akarom vissza és megyek máshová venni egy újat, de azt mondták majd ha beérkezik a postai úton feladott csereutalvany és elkezdték feldolgozni majd akkor beszélhetünk róla, hogy mi a helyzet. Első sorban csere vagy akár pénzt is vissza. De ahogy ismerem őket, lehet egy náluk levasarolhato kupont fognak adni...
-
axlfsi
veterán
válasz
Rodzser Mór #2804 üzenetére
Azt látod, hogy csak egy meglehetősen szűk termékcsoportra alkalmazható? ... ott írja, az egész leírás alján, Te magad is bemásoltad:
"A kuponkedvezmény felhasználható az alábbi termékekre:
https://www.emag.hu/label-campaign/genius-deals-2024-05-27-06-02"Hátt katt a linkre és nézd meg. HA abból a listából van a kosaraban és kitesz legalább 12k Ft-ot, akkor alkalmazható kell, hogy legyen.
Most néztem át mellesleg, és jó nagy hülyeségek, legalábbis, számomra onnan semmire nincs szükségesem. -
ggeleven
őstag
válasz
Rodzser Mór #2804 üzenetére
Mit szeretnél venni? Kíváncsiságból ránéznék, hogy nálam mit mutat.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
#91658752 #2799 üzenetére
Tettem még a kosárba, de nem tudom aktiválni ezt a 15% kedvezményt.
Azt írja:
"Az utalvány nem alkalmazható a kosárban található termékekre."Fene sem igazodik ki rajtuk már. Ez van az utalvánnyal kapcsolatos infó oldalon:
Érték:
Kedvezmény akár 15.00 %
kódot:
xxxx-xxxx-xxxx-....
Érvényesség:
Érvényesség utolsó napja: 2024.06.02 - 23:59
Hogyan tudod felhasználni:
akciós termékek esetében is érvényes
más vásárlási utalványokkal együtt nem használható fel
eMAG ajándékkártyákkal együtt, amellyel rendelkezik
több megrendelés esetében
rendelés minimum 12000.00 Ft összegtől
az összes elérhető csatornán keresztül
Érvényes:
A kuponkedvezmény felhasználható az alábbi termékekre:
https://www.emag.hu/label-campaign/genius-deals-2024-05-27-06-02Ez a Genius Deals, ez más mint a sima Genius-os termékek?
Mert a kosaramban 12000 Ft-ot meghaladó, kizártólag Genius-os termékek vannak.
A rongybatekert fszért nem lehet ezt egyértelműen leírni a weboldalon?
Véletlenül sem érthető ez a felhasználónak. Mi a bánat kell még a rendszernek vagy mi a bökkenő? -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Ezt a kupont hol találom? Genius tag vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest