- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
pip
aktív tag
megvannak!!!!
-
pip
aktív tag
ha valaki tud hasonlo temaju topico, akkor nagyra ertekelnek egy linket
-
pip
aktív tag
adott egy db. irhato Cd (nem rewritable), amelyre aprosagokat szoktam felirni, hogy a melobol atszallitsam az otthoni gepemre. Ha mar nincs Pendrive-om. Marmost mindig azt az opciot valasztom, hogy ''Create session and leave CD open'' (adaptec EasyCDCreator 4 az illetekes szoft). Igy mindig tudok uj dolgokat tenni ra, amig be nem telik. Ma ugy akartam rairni egy uj konyvtarat, hogy nem volt beteve a CD az iroba, jelzi hogy nincs bent semmi, tegyem be es retry. Teszem amit mond, erre atnevezi a CD-t, es semmi nem lathato a regi adatokbol, csak amit most irtam ra. Persze elotte megkerdezte az okos, hogy ''The CD you introduced is not empty. Add new volume ?'' en meg azt mondtam hogy jesz.
Kerdes: elveszett ami eddig rajta volt? Ha nem, elerheto meg (meglehetosen fontos lenne)? Valaki meg tudna magyarazni mit is csinaltam? Ugy tunik, hogy a rejtely valahol a gep utolso kerdeseben lakozik, amit en valsz. felreertettem :(
Aktív témák
Hirdetés
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest