- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Nekem olyasmi tapasztalatom van, hogy Neroval folytatgatva a CD-RW-ek írását, a 2-3. session után nem lehetett visszaolvasni az előtte megírt session(öke)t. Szal épp mint a topiknyitónál. Ám aztán valaki más valamilyen proggival le bírta menteni a régebben ráírt cuccokat is, szóval az ilyen esetekben az adatok visszanyerhetőek, ha nem is úgy tűnik a cd tartalmát beolvasva.
Arra már nem emlékszem, volt-e a labellel vmi... -
pip
aktív tag
megvannak!!!!
-
bz
tag
sőt EasyCDCreatorban is van Session Selector
-
bz
tag
vagy Isobustert is érdemes megnézni
http://www.smart-projects.net/isobuster/ -
bz
tag
Vissza tudod őket olvasni, az tuti, pl. winOnCd-ben van olyan, hogy Session selector, amivel ki tudod választani a kívánt sessiont.
-
L3zl13
nagyúr
Talán session-önként még leolvasható.
Azaz szerintem az történt, hogy a korábbi session tartalmát nem importálta be az új sessionbe.
Az adatok nem hinném, hogy elvesztek, de nem tudnám hirtelen megmondani, hogy hogyan tudnád nagy hirtelen leolvasni őket. -
Club
őstag
Mivel új kötetcímet adtál neki, így lenullázta a cd-t(szerintem)
-
pip
aktív tag
ha valaki tud hasonlo temaju topico, akkor nagyra ertekelnek egy linket
-
pip
aktív tag
adott egy db. irhato Cd (nem rewritable), amelyre aprosagokat szoktam felirni, hogy a melobol atszallitsam az otthoni gepemre. Ha mar nincs Pendrive-om. Marmost mindig azt az opciot valasztom, hogy ''Create session and leave CD open'' (adaptec EasyCDCreator 4 az illetekes szoft). Igy mindig tudok uj dolgokat tenni ra, amig be nem telik. Ma ugy akartam rairni egy uj konyvtarat, hogy nem volt beteve a CD az iroba, jelzi hogy nincs bent semmi, tegyem be es retry. Teszem amit mond, erre atnevezi a CD-t, es semmi nem lathato a regi adatokbol, csak amit most irtam ra. Persze elotte megkerdezte az okos, hogy ''The CD you introduced is not empty. Add new volume ?'' en meg azt mondtam hogy jesz.
Kerdes: elveszett ami eddig rajta volt? Ha nem, elerheto meg (meglehetosen fontos lenne)? Valaki meg tudna magyarazni mit is csinaltam? Ugy tunik, hogy a rejtely valahol a gep utolso kerdeseben lakozik, amit en valsz. felreertettem :(
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest