Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizol
csendes tag
Világos, de ha sikerül is, én inkább biztonságban tudnám a fontos adatokat (pl egy másik diszken), aztán gyalu, fdisk+minden. Tény, hogy több ez több időt igényel, mint bármilyen progival a partíciós táblát peccselgetni, de nyugodtabban aludnék egy friss telepítés után....
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Sok olyan program van, ami lementi az adatokat a lemezrol, ebben nincs is gond. Csak en azt ajanlottam, hogyha rendbe tudja tenni a particios tablat, akkor nem kell semmit sem menteni sehova, es visszakap mindent az eredeti helyen, azaz ha volt rajta rendszer, akkor az nagy vszinuseg szerint mukodni is fog.
-
csizol
csendes tag
Hi !
Próbáld meg ezt, nekem partíciós tábla nélkül is sikerült lementenem egy 120GB-os hdd-ről mindent ! Fizikailag végigolvassa a lemezt és minden értelmsnek tűnő állományt el tudsz vele érni (a free változattal egyszerre csak 1 file menthető le, de crack is van hozzá...)
Ja és egy másik diszk is kell hozzá a mentés miatt.
Zé
http://www.stellarinfo.com/disk-recovery.htm
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Ezt ajanlottam en is, bar ha jol latom nem itt eppen.
Nagyon hasznos egy ilyen test cd. De ami van rajta, az nem igazan fogja visszaallitani.
Amit megkene probalni, az a fentebb emlitett Partition Recovery. Itt vszeg nem az adatok szalltak el, hanem az MBR serulhetett vagy vmi hasonlo, azaz a particios tablat kellene helyrerakni. -
net84
őstag
Easy Recovery - de ehhez kell annyi hely a másik partíción (vagy egy másik vinyó), amennyi adatot vissza szeretnál nyerni... (nekem bevált, jó kis cucc)
Másik megoldás: ULTIMATE BOOT CD - egy nagyon jó boot cd, ami sok tesztprogit és mentőprogit tartalmaz, köztük olyat, amivel op.rendszer nélkül tud partíciót helyreállítani vagy visszaállítani (nem próbáltam vel még visszaállítást) -
encoder
tag
A getdataback több esetben is csak nulla méretű fájlokat tudott visszaállítani, ezért kerestem helyette más progit...
A File Scavenger nekem eddig mindent 100%-osan visszaállított. Csak ajánlani tudom! Bővebben: link -
atosz
őstag
Nezd meg boot floppyrol az active partition recovery program mit lat. Ha latja a dolgokat, talan elotudok kotorni vhonnan egy nem demo verziot...Amugy azt hiszem hiba volt PM-el csesztetni, vagy csak megnezted vele?
-
Nerevar
csendes tag
Hehe egyik adatmentési ötlet se jött be
Holnap Knoppix-al próbálkozok, ha az se jó, akkor így jártam 
-
Nerevar
csendes tag
Kösz emberek, most megpróbálok mindent sorban
amúgy FAT32 volt... Mert haver faterjának kellett kártyázi és valami nagyon gagyi gépük van, nem akartam hogy vért izzadjon az XP miatt... Majd jelentem, hogy mi a helyzet. -
zLegolas
őstag
Fogsz egy Linux Live CD-t (Feather, UHU, Slax, DSL, akármi, arról bebutulsz, lemented CD-re amit akarsz, partícionálsz, formázol, telepítesz, kész-passz...
Keress rá: Linux Live List, találni fogsz egy Frozentech nevbű oldalt, az a tied!
Vagy a tavaj január/februári Chip magazin Mentőöv CD-je. -
Thulcandra
senior tag
Elég érdekesen telepíthetted ezt a windózt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mivel a windowsXP telepítő is csak egyben látja a winyót - legalábbis ezt vettem ki abból amit írtál - akkor valószínű hogy a másik 60 GB partició nem NTFS volt.
Hogy a francba telepítetted azt a win98at? -
steve@prhw
őstag
Ha próbáltad már az F-disk el,és nem jó,akkor ''no comment''!
Akkor láss neki egy GetDataBack for NTFS progival... Letöltöd a demo-t, az megmondja, hogy vissza tudja-e hozni a cuccaidat, és megveszed a licenszet
Vagy ha mégis FAT, akkor GetDataBack for FAT32, és lásd az előbbit.. -
Somejko
aktív tag
Hali!
''F-disk'' csodákra képes...
Viszont a 60gb-odnak lőttek,hacsak nem ntfs,és azért nem látja win98-ad.
Helyedben ''ÚJRA'' partícionálnám az egész vinyót(Töröld a meglévőt is),és F-disk -el újra felosztani,az ilyen hibák elkerülése végett.Személy szerint én Xp telepítőjével osztottam 4részre,de nem is gondolkodok a fat32-win98 kombinációján.Ha látja az f-disk a 60gb-ost ismeretlen partícióként,vidd át ''Xp''-s haverodhoz és másold le ami kell,aztán Töröld a 60gb-os partíciót és csinálj helyette rendeset.Ha próbáltad már az F-disk el,és nem jó,akkor ''no comment''!
/Amúgy mi volt előtte a vinyón?Xp?Mert akkó biztos Ntfs fájlrendszerű,és azé nem látja vala a gép/
Üdv!
[Szerkesztve] -
Nerevar
csendes tag
Hali! Nemrég kaptam egy HDD-t, hogy rakjam fel rá a Win 98-at. A 80 Gb két partícióra volt felosztva. Egyikre fel is raktam a Winfost, ezután nézem, hogy minden OK-e, kiderült hogy eltünt a másik partíció!
Ráadásul elég fontos adatok voltak azon a másik partíción. Próbálkoztam Partition Magic 8-al, de az úgy látja, hogy egy partíció van, a 80 gigás. A Windows XP telepítője is ezt látja, de eközben csak 20 gigás partíció van, a másikat elnyelte a föld. Tehát a kérdésem a következő: Hogyan tudnám visszahozni a másik partíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon hasznos egy ilyen test cd. De ami van rajta, az nem igazan fogja visszaallitani.

Holnap Knoppix-al próbálkozok, ha az se jó, akkor így jártam 
amúgy FAT32 volt... Mert haver faterjának kellett kártyázi és valami nagyon gagyi gépük van, nem akartam hogy vért izzadjon az XP miatt... Majd jelentem, hogy mi a helyzet.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ráadásul elég fontos adatok voltak azon a másik partíción. Próbálkoztam Partition Magic 8-al, de az úgy látja, hogy egy partíció van, a 80 gigás. A Windows XP telepítője is ezt látja, de eközben csak 20 gigás partíció van, a másikat elnyelte a föld. Tehát a kérdésem a következő: Hogyan tudnám visszahozni a másik partíciót?