- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gibi.david
tag
válasz
Viktor0610 #114 üzenetére
Nem töröm magam, ha amúgy sem ír majd senki. Magammal nem szoktam beszélgetni
-
válasz
gibi.david #113 üzenetére
Nem szeretem az ilyen "hozzászólásokat"...
Miért nem lehet értelmesen hozzászólni a témához, ha már erre szánod magad!?
-
gibi.david
tag
Meghalt ez a topic, kedves barátok?
-
rekoman
csendes tag
Helló mindenkinek van egy eladó NOKIA 6260 am gyári tartozékaival akit érdekel hívjon vagy írjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Email: rekoman@freemail.hu
Tel: 0670/406-8074 -
csumcsing
csendes tag
Használtat csak garival érdemes venni sztem!
-
Sipi16
őstag
Morbid hozzáállás és horrorisztikus árak az ilyen telefonokért.
Americanidiot: Van benne valami, de a használtakkal is meg lehet szívni. Ha most alsókategórián gondolkozik valaki akkor inkább használt és akkor régi középkategóriát tud venni. Ami biztosabb mint az új "szarok" -
rii
nagyúr
én attól félek, hogy egyszer majd a monochrome kijelzős, nem fákin'polifónikus hangú telók tünnek el ...
kedvem lenne felvásárolni pár ilyen régi telót, mint pld 8850. csak ez kicsit morbid hozzáállás lenne
-
Sipi16
őstag
Szerintem ma már rizikósabb használt telefont venni. Mindenki mindenkit át akar verni... Elmész a pannonhoz és odaadod a szart és máris tudsz új garanciális mobilt venni. Én most vettem egy v3-at de csak ismerőstől mert tudom, hogy vigyázott rá.
-
-
mickk
csendes tag
Nekem is Sharp GX-25öm volt sok mai mobilnál is jobb...!!5 ezer!! forintért akarták megvenni,ami lehet jó lett volna mert rá fél hónapra tropára ment
karira SGH-E250-t kapok jah és eggyetértek sendoval
-
Ankhiszesz
tag
Nekem a 6230-asom zuhan ki a zsebemből (úgy a pattogott az aszfalton, hogy rossz volt nézni, ráadásul a főút közepén állt meg kijelzővel lefelé én meg halálfélelmet félretéve vetettem magam utánna) Szerencsére a készülék megúszta egy pár karcolással, ami nagyon csúnyává tette, ezért vettem egy 6233-ast. (igaz vehettem volna új elő és hátlapot is, dehát tudjátok hogy van ez)
-
wiggen123
senior tag
-
distvan1
tag
Hi all!
én is írok már ide
hozzá kell tenni,hogy nem mindenki az eget verő árakon adja a telókat.
de viszont tényleg nem lehet eladni a használt mobilokat.
2500Ft-ért adtam el Nokia 3310-t,nem ütött,nem kopott,szép állapotban levőt.
Függetlenül,Lítiumos akkumulátorral,töltővel.
és bár bevallom,örültem neki,hogy elment
Vannak olyanok,akik nem verik át az embert,és nem is adják örült sokért a telefokat.
most nem rég(1,5-2 hete) voltam fent pesten telefonért,10.000Ft-ba jött ki mindennel együtt(benzin költség+teló ára),és kaptam egy rakás hulladékot(mint kiderült,annyira zárlatos a telefon,hogy nem lehet javítani(gsm szervízben járt a teló).
de kellett volna az alkatrész.....
Az a gond,hogy a mai világban mindenki úgy él,hogy minél jobban verje át a másikat,vagy hogy minél többet kereskedjen azon az értékcikken.
és nem számít az,hogy ne verje át a másikat,ne gondolja azt a vevő,hogy na mekkora bunkó par.szt az eladó.
sok éve vettünk 12.000ft-ért használt nokia 3210-est.
az akksija kész volt a telónak,vissza vittük,és mi volt a válasz?
a garancia az akkumulátorra nem szól,vegyünk bele újat X ezer forintért.
De mindenkinek van saját véleménye,nekem valami ilyesmi
Üdv all!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest